Du godeste…

Det ligger åbenbart til familien, at se sur og artig ud på første skoledag.

Mig, anno 1982 – Klara, anno 2009.

– den lille skikkelse i baggrunden på mit billede, er min lillesøster der har sat sig selv i skammekrogen i ren bitterhed over, at hun ikke skulle med i skole.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

6 Responses to Du godeste…

  1. Trine skriver:

    Årh, det er en KÆMPEstor ting at skulle afsted for alvor. Jeg kan godt forstå hvis hendes mave har taget en tur på både gynger og karruseller – det kan godt nå helt op til mundvigen når man har det sådan!
    Håber I havde en fantastisk dag!

  2. Anne skriver:

    Skønne Klara! – og dig som skolepige, for den sags skyld. Og hvor er det en fantastisk detalje med din lillesøster, der står og er bitter henne i hjørnet.
    Sjovt med det der alvorlige ansigtsudtryk – det er vist nærmest standardansigtet for et første skoledagsbillede. Jeg har selv et der ligner til forveksling. Af mig. Og et af Jens Christian. Men da jeg tog et billede sidste år, da han startede i 2. klasse, rakte han tunge. Og i år nåede jeg slet ikke at tænde kameraet, før han var ude af døren. Havde vist ellers forestillet mig, at jeg ville tage et billede hvert år, når han startede efter sommerferien, bare for sjov. Men det bliver der ikke noget af. Han gider simpelthen ikke mere kamera.

  3. Malene skriver:

    Nårhh hvor I ligner hinanden…stort at starte i skole..spændende og også lidt vemodigt..når man som os er vant til at holde fridage til højre og til venstre;-)
    Har skudt vores søns skolestart til næste år så sidste år i ustruktur..Elsker iøvrigt din blog….
    ;-)Malene

  4. Pialouise skriver:

    Hvor er det et fint billede af din datter fra 1. skoledag. Min Emil lavede grimasser! Det ER bare stort.
    Billedet af dig fra 1. skoledag:
    Først synes jeg egentlig, at det var ret underligt, at du havde et billede af mig på min 1. skoledag på din blog. Og jeg synes, at det var ret mærkeligt, at jeg ikke kunne kende kjolen. Og så gik det selvfølgelig op for mig, at det jo ikke var mig, men dig. Forvirret?!
    Jeg skal prøve at finde et billede af mig selv, jeg havde ansigtet i samme alvorlige folder, samme kropssprog, men det der egentlig gjorde at jeg først lige undrede mig var, ……. TADA …….. jeg havde nøjagtig samme tunge pandehår.

  5. Christine skriver:

    Sød detalje at hænderne er foldet helt ens :O) Tillykke med din store skolepige, glæder mig over at Liva stadig kun er i vuggestuen.

  6. Julie skriver:

    Pialouise – jeg kan ikke få lov til at kommentere på din blog, men her er, hvad jeg ville have skrevet: God bedring!
    Glæder mig til at se 1. skoledagsbillede af dit mega-pandehår. Det har nok været ret hot i 80´erne 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.