Nå, men intet er som bekendt så skidt…

at det ikke også er godt for noget. Man må jo videre, man må se på de lyse sider, man må ryste det af sig og komme over det og tænke, at der findes jo værre ting i verden. Det var bare lidt åleskind og lidt plastik. Det er jo ikke sådan, at nogen er døde af varme i en bil, eller at nogen stjal Agnes, Gud forbyde det!

Og det gode er:

– jeg slipper for at bekymre mig om, om min pung bliver stjålet til Coldplay koncerten.

– jeg kan skifte læge med det samme, når jeg alligevel skal ned og betale for et nyt sygesikringsbevis, og jeg har ønsket mig en ny læge i flere år.

– jeg skal shoppe en ny pung. Og uh, det bliver svært. Skal den være større, samme størrelse, en anden farve eller samme farve? Jeg var virkelig glad for den her lille pung

pung  Det var sådan en her, men bare i en mørk grøn, som de ikke laver mere. Den var nok 6-7 år gammel. Kan ikke huske det, men ved at jeg købte den da jeg boede på amager. Den er smart fordi den kan være i en bukselomme, og der er kun lige plads til kort og lidt kvitteringer og en enkelt mønt, og jeg går aldrig rundt med kontanter. Og jeg tog kørekort så sent i mit liv, at jeg er sluppet for de der mega store gammeldags kørekort. Så mit kan godt være i sådan en lille fin en her. Men skal det være sådan en igen? Eller skal jeg prøve noget andet? Og hvad? Kom med forslag og links!

Ellers er jeg ret udhvilet. I ren depression gik jeg i seng før 22 i går, sammen med Agnes. Så jeg har fået en god nats søvn. Nu glæder jeg mig bare rigtig meget til Stoffer og Klara kommer hjem – også selv om jeg jo ikke er her, når de kommer. Jeg er i Jylland, til Coldplay. Og Agnes er her, sammen med moster Ingrid. Det er noget værre rod, og jeg glæder mig bare til alle er hjemme, samtidig. Jeg dur ikke til det her stresseri med så mange planer. Og der virker forkert og tomt her, når Klara og stoffer ikke er hjemme. Her er så stille. Jeg kan bare bedst lide, at folk er dér, hvor de skal være.

Nå. Men bliver det regn i Jylland? Jeg ved ikke, om jeg gider slæbe regnfrakke med. Måske kan man købe sådan nogle engangs-lette nogen derovre? Og jeg skal huske mine ørepropper. Og en madpakke til i bussen. Nårh ja, og billetterne.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

8 Kommentarer til Nå, men intet er som bekendt så skidt…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.