AAARRRGGGHHHHHHHHHHH


ja, det var bare det jeg ville sige…

I dag trykkede jeg så forkert af ren rutine og endte inde på temin i juli siden. Det var først da jeg læste nogen af indlæggene, det gik op for mig, at jeg var havnet det forkerte sted. Nu skal jeg ind under mor-debatter, for at finde min juni side. Meget deprimerende.

Og allerede før kl. var 13 i dag, havde 5 personer ringet for lige at høre, hvordan det gik med mig og om der skete noget. Det startede allerede lidt over 9, da jeg altså stadig lå i min seng. Og ALLE skal på ferie snart, så de vil gerne lige høre om det kan passes ind inden den eller den dato… Selv mine forældre, der skal til Norge, har billetter til d. 11.7. som er deromkring jeg bliver sat i gang, hvis der ikke snart sker noget. Og min far fik det bare til at lyde som om, at det ville jo være ærgerligt, hvis jeg ikke fødte inden da. Han sagde ikke noget om, at de så ville vente med at tage afsted. Og det havde jeg sådan set regnet med, så interesserede som de er i det her første barnebarn.
Jeg ved godt, jeg er super nærtagende i min situation. Det er jo ikke fordi, jeg ikke er glad for, at de er spændte og interesserede.
Men hver gang nogen ringer, minder det mig jo bare om, hvor utålmodig jeg selv er, og hvor hjælpeløs jeg føler mig. At mine to bedste venner, min moster, mine forældre og min søster, så også får det til at lyde som om jeg med vilje modarbejder deres ferieplaner, gør det ikke bedre.

Og det regner. Og så er der hende den 12-årige som er død, og ham den unge fra mit arbejde er død og nogen havde åbnet noget af min post i morges. Og hvad nu, hvis det er fordi min krop slet ikke fungerer som den skal, og ikke kan lave veer og føde som en rigtig kvinde? Hvad er så formålet med det hele?
Og bedstevennen, der skulle passe katte, tager til frankrig på torsdag, og hvor skal jeg så gøre af mine elskede katte? De kan ikke være her, når jeg kommer hjem med en nyfødt. De fælder over alt og vil elske at sove i vuggen. Og jeg er super hysterisk med dem – kun min søster og min bedste ven må passe dem – de er de eneste, som forstår kattene 🙂

ja, über-hystaden, det er mig. Efterhånden er jeg holdt op med at svare, når folk taler til mig, men hvæser bare lidt i stedet.
Jeg gider ikke engang gå ud og bruge penge, og så står det altså slemt til…
julie, 40+5

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.