Clairvoyance for begyndere

Jeg ved ikke rigtig hvordan jeg skal starte det her indlæg. Det bliver et af de mere sære… måske det særeste. Så læs med, med et åbent sind. Det har taget mig en hel uge, næsten, bare at finde en overskrift… Jeg ved ikke selv, hvad jeg tror på. Men jeg har det samtidig sådan, at måske er det lige meget hvad jeg tror på? Hvis det virker, hvis det findes, så er det nok ret ligeglad med, om jeg tror på det? Hvis noget ER, så handler det vel ikke om tro?

Jeg har besøgt en clairvoyant rådgiver i mandags. Flemming Bille. Eller bare Bille, som han kalder sig. Jeg fik ham anbefalet af en veninde, og blev nysgerrig fordi han ser så professionel ud på sin hjemmeside. Meget lidt urtet. Og så har jeg jo gået med nogle ting, de sidste 3-4 mdr., som jeg da egentlig gerne ville høre, om andre kunne give mig svar på.

Jeg er et nysgerrigt menneske. Jeg er ret åben. Jeg vil gerne opleve ting. Jeg har både holdt foredrag i Kolding, fået læst i hænder, været til traditionelt bryllup i Mumbai og stået i et hjørne til Gyldendals legendariske efterårsreception. Så nu har jeg altså været hos en clairvoyant rådgiver, og det var interessant. Det varede en time og gjorde ikke ondt. Jeg sad i en behagelig sofa og drak noget vand, mens Bille stillede ind på mig og bagefter fortalte mig, hvem jeg er. Derefter gik vi i gang med emnerne og spørgsmålene, og jeg har fået det med hjem på en lydfil og sidder og lytter til det nu. Og bortset fra at min egen stemme giver mig myrekryb, så er det ret fedt.

Stort set alt hvad Bille siger til mig, giver mening. Ja, hvis vi skal være skeptiske, så kan han godt have speedlæst hele bloggen og lært en del om mig her, og han kan også være heldig og ramme plet med nogle generelle betragtninger der passer på 9 ud af 10 kvinder i 30´erne. Men han siger også nogle ting, som ingen andre ved. Om mit arbejde. Om min mand. Ting jeg i hvert fald aldrig har skrevet om her, eller fortalt nogen der kender Bille.

Og igen er jeg ret ligeglad med, om det virkelig er min guide (din guide får du ved fødslen. Min er en nordengelsk mand, muligvis skotte, som jeg har haft en kontakt til i et tidligere liv. Han døde af alderdom og var måske skolelærer… Hvis han virkelig er skotte, vil det forklare ALT), som Bille kalder ham, der fortæller Bille ting, eller om Bille bare er super fintfølende og god til at læse mit ansigt og dets mange skiftende udtryk. Eller en blanding.

Metoden underordnet, er resultatet, at det manden sidder og siger til mig, giver mening for mig. Jeg kan bruge det. Vi var omkring alle de store emner, kærlighed, børn, job, økonomi, helbred osv. Og jeg ender med at gå derfra med en følelse af lettelse og tryghed. Og vished om, at jeg er på rette vej. Det er ikke mig, der er skør. Så ved I det.

“Vi ses,” sagde Bille. “Det ved du nok bedre end jeg,” sagde jeg.

Dette indlæg blev udgivet i Hverdagsliv og tagget , . Bogmærk permalinket.

13 Kommentarer til Clairvoyance for begyndere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.