Agnes, 1 år.

Blink, der var det år gået, hva?

Vi har haft en fantastisk fødselsdag. Hun vågnede i min armhule i morges og var lykkelig fra starten af. Så sang jeg fødselsdags sang for hende, i mørket, og det syntes hun var virkelig mærkeligt. Jeg plejer ikke at synge kl.6.15 om morgnen. Det er mere noget med at vrisse og stønne og bede hende prikke sin far i øjnene i stedet for mig.

Så stod vi op og bagte boller og så vågnede Klara. Så spiste vi dejlig morgenmad, og sang fødselsdags sang igen.

Så gjorde vi rent – ta daaa – og ryddede op! Og jeg bagte tre forskellige slags muffins. Kokos, rabarber/vanilie og hvid crunch chokolade med vanilie og små mørke chokostjerner på toppen. I går havde jeg bagt en toplækker chokoladekage, så den var klar. Det var min intention at tage billeder af det overdådige bord, så I kunne se hvor dyyygtig jeg er, men pludselig ringede det på døren, det væltede ind med folk og så blinkede jeg igen og så var der kun krummerne tilbage.

Hun har fået penge, en racer rubabu bil, en metalkuffert med prinsesser, dyre-klods-puslespil, tøj og legetøj. 

Vi gav hende en mariehøne wheelybug, som jeg har købt over en engelsk hjemmeside for 405 kr. (som jeg har glemt at overføre – shit – Kat, jeg gør det i morgen!! Undskyld!). Nå, men de wheelybugs er herre billige i england og pundet er så lavt, så det er halv pris i forhold til herhjemme. Og hun elsker den! Hun trasker rundt med den hele dagen og prøver at sidde på den og løfter den op i strakt arm og banker den ned i gulvet. Mmm, underboen elsker os virkelig meget.

Nu er jeg helt utroligt træt. Alt det rengøring tærer på een. GODT man ikke er på den slags til hverdag. Og alle de mennesker og snak osv. Og kage.

Så nu vil jeg sove, og sove og sove. I morgen skal vi på fotoudstilling og sætte noget sejldug op i et hjørne i haven, så Agnes kan sove udenfor, men i tørvejr. 

Et år siden

I dag

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

16 Responses to Agnes, 1 år.

 1. Pollyanna skriver:

  Hvor sker der bare meget det første år – har helt glemt hvor vildt det er. Stort tillykke til lillesøster – vores lillesøster har fødselsdag imorgen! Sådan nogle fiskepiger er dejlige.

 2. Katja skriver:

  Stort tillykke med agnes – ja så er endnu et år gået….. Vildt så hurtigt det går.

 3. Jette skriver:

  Hej Julie
  Stort tillykke med den dejlige Agnes. Min søn Tobias bliver 1 måned i dag.
  Jeg kan ikke forstå at der allerede er gået en måned 🙂
  Jette

 4. Mette skriver:

  Hej Julie
  Stort tillykke med din søde Agnes :o)
  Må jeg spørge, hvor du har bestilt mariehønen til den gode pris?
  Kh Mette

 5. Marina skriver:

  Tillykke, tillykke. Hvor er hun kær. Min yngste fik også en mariehøne til sin 1 årsdag. Håber hun (og i andre) får et super år med fuldt knald på.

 6. Stort tillykke! Kæft hvor er hun bare søøøøøød!
  (Og øv. her havde man lige gået og håbet på en stor året-der-gik-kavalkade i billeder og så poster du sølle to. 2!)

 7. Sofie skriver:

  Tillykke med din lille store pige. 1 år er bare noget helt helt særligt. Og stort!

 8. Anne skriver:

  Stort tillykke med hende, Julie! – Ja, en anelse forsinket, vi var jo lige på ekspedition i går og i dag.
  Jeg fatter heller ikke hvor tiden er blevet af. Det er jo lige før man ikke tør blinke (og nu lyder jeg igen som en eller andens gamle tante). Men altså: Når vi har blinket et par gange mere, starter de i skole. Det er så vildt. Det er bare med at kysse og kramme dem for fuld skrue, før de bliver store nok til at løbe udenfor rækkevidde.

 9. Bisous skriver:

  tillykke… Jeg er nu mere interesseret i dine opskrifter på muffins… især dem med rabarber og vanilje.. kan man få en opskrift?

 10. woman-hood skriver:

  Tillykke.
  Min datter er for længst flyttet hjemme fra, men jeg syntes alligevel at din blog er underholdende læsning, den bringer minder og smil frem.
  Jeg skriver bloggen http://www.woman-hood.com der handler om lidt af det hele, og bloggen http://www.delightfulpeople.com, den handler mest om mode. Du er velkommen til at kikke forbi, hvis du har lyst.

 11. Ditte skriver:

  Og jeg kan huske, da du skrev på bloggen, at du var gravid med Agnes, og det føles også lige som i går… 🙂 kh Ditte

 12. Katrine skriver:

  Tillykke med det lille Lam.
  På ét år er hun simpelthen blevet til to?? Jeg er forvirret.. 😉

 13. Christine skriver:

  Jeg sad lige og fandt tilbage til de indlæg omkring Agnes’ offentliggørelse – Dejligt med et par gode grin – feks omkring antallet af tests du tog ;o)
  Tillykke med den lille putte.

 14. Anja skriver:

  Stort tillykke med barnet – det er STORT, når det første år nåes 😀 Og føj hvor tiden flyver, nu er mine både fem og syv… uh.. og jeg er stadig 29! 😀

 15. Vita skriver:

  Stort tillykke med Agnes.
  Jeg har givet dig en pris.
  Der er ikke nogen fancy overrækkelse.
  Du skal selv hente den omme hos mig.
  🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.