Åh disse minder

Er der nogen, der kan huske noget som helst fra sidste år? Nogen der svagt mindes, hvor utålmodig jeg f.eks. var sidste år på denne tid? Jeg kan. Jeg kan snildt huske det. Jeg var ved at gå op i limningen, både mentalt og fysisk og jeg var især bekymret for at gå for meget over tid og først føde til marts. Se især her, og her.

Så, sidste år – død utålmodig. Tiden kunne ikke gå hurtigt nok.

I år?

Not so much.

Hvis tiden kunne gå liiidt langsommere de sidste par uger jeg har tilbage af min barsel, så vil det være helt a-okay med mig. Jeg fatter ikke, hvor det her år er blevet af. Jeg har det som om, jeg kom til at blinke, og pludselig var det hele overstået. Atjuuuu – ups – det var det år.

Sidste år lå hun inde i min mave og gassede sig. Lige nu står hun og underholder sig med fjernbetjeningerne. (det er vores kompromis – når jeg blogger, må hun pille ved alle de forbudte ting, så meget hun kan nå, inden jeg er færdig. Fair deal.)

I det hele taget er det med tiden så mærkeligt. Hvorfor går den hurtigere og hurtigere, jo ældre man bliver? Jeg mener, da jeg var barn var det f.eks. sådan at sommerferien varede et halvt år, og alt det andet var det sidste halve år, undtagen december som varede omkring 3 måneder.

Nu er det mere sådan, katjing, et år. Katjing, et år mere. Katjing, katjing, katjing! Og det eneste man kan bide sig fast i, er ens øjenlåg der hænger længere og længere nede, år for år. 

Hvis jeg f.eks. ikke skal have flere børn nu, så venter der mig 35 år på arbejdsmarkedet. Mindst. 35 år, venner. I træk. Dag ud, dag ind, dag ud, dag ind. Ånd ud, ånd ind, ånd ud, ånd ind! Nogen træk dog i nødbremsen!

Så. Enten skal jeg have flere børn. Eller også skal vi sige vores job op og sejle jorden rundt og bosætte os i de varme lande. Eller også skal vi flytte langt ud på landet, blive selvforsynende og … og hvad?

Jeg tror, jeg har sådan en helt klassisk post-barsel eksistentiel krise?

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

6 Kommentarer til Åh disse minder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.