Åh, men jeg ved snart ikke…

Jeg er lidt depri. Det er måske den tid på måneden… nu har jeg brugt flere dage på at poste billeder af hotte mænd inde på pinterest, og nu er ægløsning overstået og min krop må atter engang indse at den ikke fik sin vilje, og så straffer den mig med tungsind. “Se hvor trist du er, når du ikke skal have baby” siger den til mig. Kom nu. Sidste chance. Du er 35.000 år gammel. Bare en til. Med Alcide, fra True Blood!

Men nej. Det er der slet ikke råd til. Eller plads. Og alle skal spare og det skal vi også på mit arbejde, og i den grad på stoffers arbejde. Og hvad nu, hvis vi begge to bliver fyret? Og så er lånet ikke afdragsfrit mere, snart, og så skal vi sælge hurtigt til langt under værdien, og så må vi flytte til jylland og være arbejdsløse og helt alene. Og så bliver stoffer umulig, fordi han er arbejdsløs og så skal vi også skilles. Og jeg er 35.000 år gammel, så jeg får aldrig mere noget hanky panky. Det er dystre udsigter, det synes jeg er tydeligt.

Bortset fra, at jeg i sidste uge fik skæld ud af en skolebibliotekar, fordi hun troede jeg var en af hendes elever fra 4. kl. Så selv om jeg er 35.000 år gammel, ser jeg i det mindste ikke sådan ud? Eller baserer hun sine elevvurderinger udelukkende på højden? Jeg var ude og holde noget book talk, som de kalder det i jylland, på en skole. Og så skal jeg lige sige noget til min kollega, og så hiver skolebibliotekaren fat i min arm og hvæser “OM BAG I KØEN!!!” … og jeg er sådan “øhhh?” og så kigger hun på mig og indser sin fejl og så lo vi alle sammen rigtig meget af det. Men tror da fanden ungerne ikke gider læse bøger, hvis det er sådan de bliver talt til i skolebiblo?

Jeg overvejer også, om jeg bør lave en “side” på facebook? Alle gør det. Kunne det være sjovt? Ville nogen bruge den til noget? Opdate: nå, men så gjorde jeg det. Der var to, der sagde jeg skulle. Du kan finde den her, og så kan vi være lidt venner på facebook, selv om vi ikke rigtig er det! Smart. http://www.facebook.com/thejulesrulesdk

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget , . Bogmærk permalinket.

7 Responses to Åh, men jeg ved snart ikke…

 1. Konen skriver:

  Ej, men I skulle jo ikke flytte til Jylland, men til Fyn! Og så skulle jeg nok give en kop kaffe og noget kage, og når bare der er kage så er det jo slet ikke så slemt at være arbejdsløs, vel?
  Men vi kunne også bare sige at ingen af jer blev fyret og så var det jo stort set som det plejer. Eller måske vandt I i lotto og kunne købe noget større og få nogle flere børn og holde et stort bryllup! Dét synes jeg var en god idé.

 2. Lene skriver:

  Alcide er min, MIN! 😉

 3. Marie skriver:

  Som at være i mit hovede, bortset fra at jeg er 37.000 år gammel og skal have den sidste med RPattz…

 4. Maria J skriver:

  Slap nu af, og nyd jeres unger. Det er meget værre at være 35.400 år gammel og ingen have, eller mand. Så må man spise rigtig meget chokolade og bage kager og blive kaldt Aunti Maria, og tror I så lige man føler sig 35.400 år gammel?
  Synes Julie vinder 1 mio. i Lotto, flytter til Fyn med mand og børn så de kan spise noget af alt mit hjemmebag, og så nupper jeg ham der Alcide 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.