Åh, Tina

Hvor var det godt at hun vandt den P3 pris. Den havde hun fortjent. Kom straks i tanke om, at jeg ikke har fået købt billetter til hendes solo koncert i april, men det er gjort nu. Så har man noget at glæde sig til igen!

Om lidt sender P3 en koncert optagelse med hende. Med Tina Dickow altså. Den skal jeg høre. Stoffer har åbenbart købt et forlænger kabel i dag, for min radio virker pludselig igen. Det er jo dejligt nok, når man nu sidder her og blomstrer. Og tænker for meget. Og forbereder sig.

Fik mail i dag med spørgsmål til 2. runde på mandag. Skriver noter, forslag, ideer osv ned som en vanvittig. Har overraskende meget på hjerte. Har god følelse omkring det her.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

4 Responses to Åh, Tina

 1. Kristoffer skriver:

  Hej Julie,
  hvordan får du billeder ind i siden på din blog? Altså de der “hvad læser julie nu” osv osv.
  Kan ikke lige overskue det!
  //KRISTOFFER

 2. Julie skriver:

  Hej Kristoffer. Og nu går jeg ud fra at du ikke er min kæreste Kristoffer, for hvis du er det, så synes jeg det er et rigtig sært sted du stiller det her spørgsmål. Nå, men altså, jeg kan lidt html, ikk. Og så går jeg ind i min blogs template (billedet af den lille mappe) og vælger det link øverst, hvor man manuelt kan redigere i sin template. Så kigger jeg mig sådan lidt omkring i hele kode strengen, og finder det sted, hvor jeg kan se der står noget med sidebar (det er jo så alt det som er ude i siden af templaten – det du kan se til højre herfor) og så finder jeg det sted jeg synes passer – i mit tilfælde er det under kalenderen, der hvor der står {if $blocks.calendar} og noget mere. Her indsætter jeg så følgende html kode; Det hører Julie nu: Du skal så udskifte teksten Det hører Julie nu, med dit eget. Og huske at den url du sætter ind for billedet skal være en .jpg fil. Det kan være svært at få det til at sidde pænt, men så må man se grundigt efter, om man har glemt noget kode for mellemrum, linieskift osv. men hvis man sætter det ind mellem noget af det som er i sidebar´en i forvejen, så bliver det som regel centreret, eller på linie med det som er der allerede. Lang forklaring. Sikkert rodet. Du kan fange mig på msn på sofie_gomez@hotmail.com i aften, hvis der er opklarende spørgsmål. Jeg lever og ånder jo for folkeoplysning. Og hvis du ER min kæreste kristoffer, kan du SÅ komme tilbage til dit speciale og stoppe det her fjolleri!

 3. Julie igen skriver:

  fedt nok – man kan så indsætte hmtl koder i kommentarerne. Det vidste jeg ikke. Derfor kan du ikke se de konkrete koder jeg har skrevet, men noget står bare med stort i stedet. Jeg vil hellere forklare dig det på msn, hvis det er i orden?

 4. Kristoffer skriver:

  Ja ok, så går jeg tilbage til mit speciale 😉
  Nej bare rolig, det er ikke den Kristoffer, så vidt jeg ved…
  tak for hjælpen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.