Åhhh

Støn mand. Det her går bare ikke. Og jeg er ligeglad med, at nogen mener man ikke må brokke sig og man ikke må være utaknemmelig og at man skal være glad så længe det varer. Det VARER ikke længere for mit vedkommende, jeg er ikke glad og jeg er meget utaknemmelig. Hold op med det. Jeg vil ikke mere og jeg gider ikke mere og jeg må GERNE brokke mig!

SLUT med det varme nu. Folkebevægelsen for de 25 grader er hermed stiftet. Normalt dansk sommervejr til Danmark NU! Det her sære sydeuropæiske torturvejr, det kan de fandme få lov til at beholde nede sydpå, hvor de skal bruge det til tomatdyrkning eller noget andet naturligt. Jeg ville ikke vide af det. Jeg er dansker, viking, norbo – jeg har brug for en BYGE – NU!!! Og jeg gider ikke sidde og have dårlig samvittighed over det. Jeg er født her. Min krop er designet til middelmådige temperaturer. Jeg skal have noget fugt og noget dis og nogle spredte byger.

Og alle de der solfacister, som er sådan "åhhhh – solen skinner – kom LØB ud i den og steg!!" de kan lukke, kan de. Jeg vil ikke mere. Jeg vil blive indenfor og jeg vil sidde i skyggen og jeg vil have mine fødder i koldt vand. Selv folk sydpå, har fattet at man holder siesta. Men ikke os. Næhh, nej, vi skal bare have det hele! Fuld sol OG fuld arbejdstid – og stadig spise varm mad kl 18, mens man nærmest steger frikadellerne i sit eget sydende fedt.

Hvis vi skal have det varme, så vil jeg også have det som hører med. Siesta mellem 12 og 14. Aftensmad kl 21, efter solnedgang. Og lidt flere tropiske drinks. Noget for noget.

Men næh nej. Julie. Hvad du får er ENDNU en dag på dit arbejde, endnu en dag i 50 graders varme med nul frisk luft – kun brugt recirkuliseret secondhandluft. Og sved og en luftfugtighed på en million og en spændingshovedpine der snart er kronisk. OG et barn som endnu engang har fået spontan feber og insisterer på at varme min seng yderligere op. Juhu, det er da herligt. Hurra for sommeren.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

17 Responses to Åhhh

 1. Julie skriver:

  Nå, men heldigvis har min søster lige ringet og inviteret os alle ned på amager strand til aftensmad – SUSHI! Så mangler vi bare at finde en plet i skyggen også.

 2. Karen skriver:

  ENIG ENIG!!

 3. kriss skriver:

  Næ jeg vil så ej – der er nemlig for koldt om vinteret

 4. Medlems-Marie skriver:

  Helle for at være med i dén folkebevægelse, hvor skriver jeg under?

 5. Grisepige skriver:

  Byger, siger du? Mañana, mañana! :o)

 6. Sanne skriver:

  Det lyder som en sund stiftelse du er ved at lave der… men kunne du ikke arbejde lidt på det med siestaen og den sene spisetid i stedet?? Jeg mener det er da lettere at ændre samfundet end klimaet, er det ikke?? Naaa, det er det måske ikke – men så bare genindføre varmefri.. kunne man ikke det? Du er jo inde for det offentlige – du må da kende regeringen ikke?
  Og hvorfor er skvalderkål den eneste plante der ikke dør af ekstrem hede??? Ville have skrevet noget mere, men det er altså for varmt – hej he

 7. Malene skriver:

  AMEN siger jeg bare og så kan jeg da lige tilføje at jeg ender på forsiden af Ekstrabladet hvis der bare kommer én til låner der starter med at sige : “Nå ka i holde varmen”?…

 8. julie skriver:

  Haha, velkommen på forsiden, Malene! Og Sanne – tror muligvis det er nemmere at ændre på klimaet end på samfundet. Og jeg bliver dig svar skyldig med den skvalderkål!

 9. kriss skriver:

  Jeg er også født her – mine gener passer bare ikke ind….Tror jeg vil marchrer frem og tilbage foran jeres hovedkvarter og kræve højere temperaturer

 10. Kirsten skriver:

  Ang. skvalderkålen så fat mod!!
  Vores har lagt sig og ser temmelig død ud. Men nu jeg tænker over det, så er det ikke den, der står i fuld sol ved græsplænen, men den der er i skygge under en masse store træer. Måske vandkampen mellem græs og kål føres af kålen, mens kampen mellem træer og kål føres af træerne. I så fald skal I bare plante store træer. Det har også den sideeffekt, at der er et sted at søge skygge, når solen brænder – altså ly for os, der stadig har sommerferie 🙂

 11. Julie skriver:

  Din skruebrækker, Kriss. Skrub hjem, hvor du kommer fra! 😀

 12. Søs skriver:

  Siesta fra 12-14? Skal man så arbejde fra 14-18? Det gider jeg ikke – men jeg gider godt siesta fra 12-14 og fri kl. 16.00…

 13. Karen skriver:

  “En klimafejl skyld i låners død” av for den!

 14. Maria Hønen skriver:

  Se bare hvor det regner idag – du fik din vilje. Det er godt jeg ikke skal på ferie før i næste uge – måske er det vendt igen. Men det er nu dejligt med lugten af regn, det var lige hvad jeg trængte til. Så pyt med lidt våde bukser på vej til arbejde idag.

 15. Marianne skriver:

  Hmmm – nu er jeg SUR. Havde faktisk ingen idé om hvilken kæmpe magt du rent faktisk har, Julie. For p. Julie – du styrer for vildt…selv vejret….

 16. Marianne skriver:

  Ups glemte lige, gider du sørge for godt vejr på Bornholm i næste uge?

 17. Julie skriver:

  Jeg er total Dronning af Universet – så kan I lære det. Don´t mess with me! Al magt til Folkefrontens 25 grader!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.