Alle mine veninder

Det her bloggeri har givet mig mange ting. Bl.a. en voksende skare at bekendte, hvor nogle endda er blevet veninder. Og nogle er rigtig gode veninder. Men fælles for dem alle er, at de inspirerer mig og nogen gange udfordrer mig. De er kreative og sjove og fulde af ideer.

Så her kommer en række anbefalinger, til hvor du også kan få lidt glæde af mine veninder og deres mange forskellige tiltag. I vilkårlig rækkefølge.

Annamette Furhmann. Har skrevet årets modigste bog. Måske årtiets? Den er ærlig og hudløs, uden at kamme over i det selvsmagende. Den er velformuleret og underholdende, og der er garanteret mange der kan genkende sig selv i dele af den. Den er også sørgelig og lidt skræmmende. Længsler og leverpostej. Læs den. Bestem selv om du synes den er advarende, opmuntrende eller inspirerende, men tag den alvorligt. Især hvis du selv sidder der, midt i længslerne og leverpostejen.

Trine Kok. Fantastiske, livsglade, sprudlende Trine. Hold nu op, hvor hun deler. Trine kan altid få mig i godt humør, og hun er altid klar på et projekt eller noget street strik. Trine breder i disse dage sine vinger voldsomt ud, hun skal nå meget inden hun om lidt nedkommer med min yndlingsbloggerbaby Bob Ib F. Kok. Således udsendte hun den anden dag, via sit firma Meraki, sit første nyhedsbrev, som du kan skrive dig op til at modtage inde på Meraki. Læs det. Og bliv krea på dit eget niveau. Guderne skal vide, at jeg heller ikke har talent på Trines niveau, men hun kan godt formidle stoffet så vi andre amatører kan bruge det vi nu kan.

Christina og Lis. De to kan sy. De syr SÅ pænt. Jeg mødte Lis da Agnes var lille og jeg via bloggen efterlyste en der kunne sy et pænt betræk til en sengerand. Lis meldte sig. Jeg blev introduceret til Liberty stof. Intet har nogen sinde været det samme siden. Christina syr mit yndlingstøj. Bukser, nederdel og kjole har hun syet på bestilling og det er stadig mit yndlingstøj. Jeg har faktisk nederdelen på lige nu. Nå, men nu har de slået sig sammen og udgivet en e-bog med deres egne mønstre på det fineste, sjoveste og dejligste børnetøj. Jeg ville ønske, jeg kunne sy. Du kan finde den lige her.

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

4 Responses to Alle mine veninder

  1. Annamette skriver:

    Julie, dit rare menneske i hele verden. Du er SÅ sjov og elskelig. Tak for dig.

  2. Trine Kok skriver:

    Hold nu kæft, hvor er du skøn! Og du er min yndlings-nazi-bibliotekar i hele verden. Og kan altid få mig til at grine, også af mig selv!
    Tak!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.