Alt resten

Nå, lad os nu få det overstået. Jeg købte mange flere ting i London end to dvd´er. Bare rolig. Far – luk din browser ned. Eller tag konsekvenserne.

I Liberty købte jeg en del stof. Det var naturligvis meget billigere end herhjemme. Jeg købte to ruller med 12 stykker stof i hver, som er beregnet til patchwork projekter. Ja, jeg ved godt jeg ikke har sagt så meget om det, men jeg er begyndt at klippe stof i små stykker og sy det sammen igen på nye og innovative måder. Hvad gør man dog ikke for at holde sine hænder beskæftiget, så man ikke sidder i sofaen og æder, hele aftenen?

Her er de

Og så købte jeg en meter af det her, fra de nye forårsvarer, fordi jeg synes det var sååå pææænt

Endelig, kunne jeg ikke stå for den her pakke med alt det man skal bruge for at sy en lille hjerte quilt. Især fordi de havde det færdige eksemplar liggende fremme på et bord ved siden af, og den var så blød og pæn og lækker, og jeg bliver virkelig nødt til at få endnu en baby, bare for at kunne bruge denne quilt som tæppe i liften. Jeg har fået helt angst i forhold til at tage hul på det og klippe i det, så jeg har besluttet at vente til næste gang Lis og Line kan lege, og så skal de hjælpe mig. Så det bliver helt rigtigt.

Så købte jeg de her to dimser. Bare fordi. Pænt. En lavendelpose og en sovemaske. Lige hvad der manglede i mit soveværelse. Lavendel – jeg kan lide det! Lys når man sover lur om dagen – jeg kan ikke lide det. Sådan. 

Og så fandt jeg denne her kjole til Agnes. Det er fra kollektionen Target for Liberty of London, og derfor var den ikke særlig dyr. 150 kr. eller deromkring. Det er da billigt.

Så havde de jo også en produkt afdeling i Liberty, og de første tilfældigvis REN produkterne, som jeg elsker, og som er meget billigere i England, end herhjemme. Fandt også noget enormt billigt øko shampoo og balsam, og en gave til min svigermutti.

Her er nogle andre dimser jeg købte. Gaver til børnene og en mega sej iPod varmer til Kristoffers iPod Touch. Tro mig, han blev virkelig oprigtigt glad for den. Men nu bruger jeg den til min egen mobil. Han fik chokoladen fra Pret A Manger i stedet.

Jeg købte kun et stykke tøj til mig selv – denne tunika fra Dorothy Perkins. Mega billig, meget sød med fugle på, ren bomuld.

Og det var det. Det kunne da være gået meget værre, ikke? Nå, men bare vent til jeg skal til USA, for dér er det billigt at shoppe. Nå, hov, har jeg helt glemt at sige at jeg skal til USA? I 14 dage? Nå, pudsigt… men det må jeg skrive lidt om ved lejlighed så. Hvis nogen overhovedet gider høre noget om det. Total uinteressant. Nok.

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

8 Responses to Alt resten

 1. ulla skriver:

  Mmmm, kan ikke forstå han hellere ville have chokolade..synes da helt klart varmeren er top of the pops!!
  Usa, næææhh det lyder helt uinteressant…og ikke spor misundelsesværdigt.

 2. Johanne skriver:

  JEG vil hoere mere om USA. Bringer det jer forbi DC?
  Og husk nu at shop igennem paa nettet inden (og faa det sendt til en adresse herovre). Kan anbefale: http://www.trimweaver.com og http://www.purlsoho.com/purl/products/fabric

 3. Irene skriver:

  Hvorfor sagde du ikke det i lørdags?……….? IH

 4. SarahN skriver:

  Kære Julie, undskyld jeg har savlet på din skærm… 😛

 5. Julieumulie skriver:

  Mand, jeg vil have det hele!! Incl. Agnes kjole. Så kunne man bare sådan hænge den op!
  Åhh, London my love. Elsker den by, men når man skal spare op til en rejse til missers mor må man blive i Danmark heeeeeeeeeele tiden. ØV!

 6. Kirsten skriver:

  Rigtig gode køb og fin fin kjole! Det har du gjort godt 🙂

 7. Anette skriver:

  Dejligt at se at der også blev plads til SÅ FINE beauty-køb.

 8. Moster Mette skriver:

  Jeg kan enormt godt lide den der fugl i dit vindue. Sehr hübsch!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.