Andre vindere

I går aftes tog jeg til fancyfin prisfest i Frimurerlogen. Ikke sammen med murerne, men sammen med det litterære parnas. Anledningen var den nye Blixenpris, som er en fejring af litteratur. Jeg har siddet i juryen der skulle afgøre hvem der vandt for bedste børnebog, den såkaldte Høst-pris. Det var en fantastisk jury at sidde i, med Josefine Ottesen og Anna Karlskov Skyggebjerg, som begge er vidende og dygtige mennesker. Nogle meget inspirerende samtaler! Du kan se hvem vi nominerede herHer har vi fået et glas champagne og besluttet os for at få selfie-pligten overstået. Det gjorde næsten ikke ondt.

Bagefter var der taler og nomineringer og passende begejstring og klapsalver og her ser vi Josefine fortælle hvorfor Lene Kaaberbøl har vundet, og hvor awesome hun er. Bagefter viste Lene endnu mere format, og donerede de rare 25.000 kr. der fulgte med prisen til projektet Læs for livet (som du kan læse mere om her). Det var virkelig flot gjort.
Senere var der fri bar og dj Le Gammeltoft og folk der slog sig løs i gallakjoler. Så meget havde jeg ikke drukket, men det hjalp på det, da jeg rendte ind i kendte ansigter fra Bibliotekarforbundet. Og så blev der drukket hvidvin og holdt flammende taler om betydningen af litteratur for det hele menneske. Vi var allesammen rørende enige, sjovt nok.
Nå, men hvis du nu sidder og tænker hvad er det der Vildheks for noget og hvorfor vandt Lene for de bøger? Så er du heldig, for indtil midnat kan du hente et gratis eks. digitalt – men der er kun 10.000 eks tilgængelige, så skynd dig.

SÅDAN GØR DU:

  1. Gå til riidr.com og log ind/opret profil
  2. Find Vildheks: Ildprøven på forsiden
  3. Klik på ”Køb bogen”
  4. Klik på ”Indløs rabatkode” i feltet under den mørke boks med bogens pris
  5. Indtast rabatkoden: Vildheks og klik på ”Indløs rabat”
  6. Bogen ligger nu i dit bibliotek

 

Dette indlæg blev udgivet i Hverdagsliv og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.