App tips

De sidste par dage har jeg delt app tips med mine venner på facebook, og også med de der følger Thejulesrules, på facebook. Det kan du nemlig, hvis du vil. Her.

Folk har været glade for det, og derfor tænker jeg, at jeg lige vil samle mine inspirationskilder i et indlæg her. Så kan folk måske blive endnu gladere. Og det er mit mål. Glade folk. Generelt.

Jeg får mine app tips fra flere forskellige hjemmesider og blogs. De kommer her.

Mors apps. En rigtig god og brugbar dansk blog, hvor Rikke deler ud af alt relevant indenfor apps. Hun deler også tit promotionkoder ud, eller afholder konkurrencer. Rikke er uddannet lærer og har både fokus på de lærende apps såvel som på de er er underholdning. Og alle de gode blandinger der findes. Man kan også følge Mors apps på facebook, og det synes jeg er fedt.

Mig og min iPad. Er bloggen hvor Ann-Thérése deler ud af sine tips og tricks til iPad. Det er ikke kun apps, det også alt muligt andet teknofis som er både inspirerende og oplysende.

Elektronista. Stuff you can turn on. Som hun selv siger. Det er bestemt heller ikke kun apps, men meget meget mere til den tech interesserede. Jeg abonnerer på magasinet, så jeg får nyhederne direkte i min indbakke.

Thomas Vigild. Den anden dag havde han en artikel i Politiken, om fem apps der gør dine børn fysisk aktive. Thomas Vigild er bl.a. spilredaktør på Politiken og skriver om mange forskellige ting, men han er værd at holde øje med, for der er tit gode fifs at hente. Du kan følge ham på twitter og ellers holde øje med Politiken.

Pappas apper. En svensk blog, hvor en far deler lystigt ud af tips om gratis apps, promotionkoder og konkurrencer. Følg ham via facebook og gør det nemt for dig selv.

børnEbøger.nu. Den side som bl.a. jeg skriver for. Om apps og eBøger. Vi er ikke lige så hurtige med tips om gratis apps som Rikke og den svenske far, men vi anmelder og omtaler apps og ebøger for børn fra 0 til 8 år. Der er også ind i mellem artikler, om digitale tendenser m.m. Følg den via facebook.

Ja, så det var det. Nu kan du også være på forkant med tingene og gøre dine facebook venner glade med gratis tips.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.