Aqua-camp.

Nej, det er en ikke en lejr, hvor man øver i gamle popsange…

Det er Klara, der er i Aqua-camp i denne uge. Der er mange svømmeklubber og svømmehaller der afholder den slags om sommeren åbenbart, og det er en god ide. Hun er der fra 9 til 15, og om formiddagen lærer de at svømme. Siden i mandags har hun lært at gå i vandet uden badevinger, svømme baglæns, og baglæns crawl. I det hele taget bare at være lidt bedre i vand.

Så spiser de frokost og så laver de lege og ting og sager hele eftermiddagen, til man henter dem. Vi har givet 800 kr for den her uge, men det er pengene værd. Der er rigtig mange voksne på, og hun har lært at svømme.

Da hun først kom i mandags var hun dog lidt trykket. Jeg har sommerfugle i maven, mor, sagde hun. Det havde jeg også… Alle de store børn – man skal som minimum være 7 år, så hun er en af de alleryngste. Og – chok horror – hun skulle tage tøjet af foran alle de store piger, inde i omklædningsområdet. Hun var meget lille, den mandag. Det var svært at gå fra hende, men heldigvis havde hun sin BFF Iris.

Hun er blevet så stor. Så selvbevidst. Og meget bange for, om andre fniser når de ser hendes numse. INgen må se hendes numse. Jeg mener, det er jo sådan vi andre har det… men da ikke hende? Det uskyldige barn?

Men hun har fået så lange ben. Hun bliver højere end mig. Put hende i et par jeans og en t-shirt og en cardingan og hun ligner lidt en teenager. Hun er megasmuk, hun bliver en gudeskøn kvinde, det gør hun. Og interessant. Ikke kedelig, det har hun altså aldrig været. Følsom, men sjov. Tænksom og alvorlig, fjollet og fantasifuld. Jeg er simpelthen så stolt af hende og jeg elsker at se hende vokse så meget, med alle de opgaver livet stiller hende. 

Og så ligner hun totally Nanny McPhee med sin nyeste rokketand…

Nanny med rokketand 

 

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

10 Kommentarer til Aqua-camp.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.