Aqua-camp.

Nej, det er en ikke en lejr, hvor man øver i gamle popsange…

Det er Klara, der er i Aqua-camp i denne uge. Der er mange svømmeklubber og svømmehaller der afholder den slags om sommeren åbenbart, og det er en god ide. Hun er der fra 9 til 15, og om formiddagen lærer de at svømme. Siden i mandags har hun lært at gå i vandet uden badevinger, svømme baglæns, og baglæns crawl. I det hele taget bare at være lidt bedre i vand.

Så spiser de frokost og så laver de lege og ting og sager hele eftermiddagen, til man henter dem. Vi har givet 800 kr for den her uge, men det er pengene værd. Der er rigtig mange voksne på, og hun har lært at svømme.

Da hun først kom i mandags var hun dog lidt trykket. Jeg har sommerfugle i maven, mor, sagde hun. Det havde jeg også… Alle de store børn – man skal som minimum være 7 år, så hun er en af de alleryngste. Og – chok horror – hun skulle tage tøjet af foran alle de store piger, inde i omklædningsområdet. Hun var meget lille, den mandag. Det var svært at gå fra hende, men heldigvis havde hun sin BFF Iris.

Hun er blevet så stor. Så selvbevidst. Og meget bange for, om andre fniser når de ser hendes numse. INgen må se hendes numse. Jeg mener, det er jo sådan vi andre har det… men da ikke hende? Det uskyldige barn?

Men hun har fået så lange ben. Hun bliver højere end mig. Put hende i et par jeans og en t-shirt og en cardingan og hun ligner lidt en teenager. Hun er megasmuk, hun bliver en gudeskøn kvinde, det gør hun. Og interessant. Ikke kedelig, det har hun altså aldrig været. Følsom, men sjov. Tænksom og alvorlig, fjollet og fantasifuld. Jeg er simpelthen så stolt af hende og jeg elsker at se hende vokse så meget, med alle de opgaver livet stiller hende. 

Og så ligner hun totally Nanny McPhee med sin nyeste rokketand…

Nanny med rokketand 

 

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

10 Responses to Aqua-camp.

 1. Lis skriver:

  Åh, JULIE! Hun er absolut SKØN!!! Hun ligner og lyder lige som sådan en man ville ønske var ens eget barn BFF:)
  KRAM
  Lis

 2. Jette skriver:

  Hej Julie
  Hvis man nu vil købe en god bog til en pige på 10 år – der pt. er indlagt pga. skift af pacemaker – har du så en god anbefaling? Noget muntert, noget, der kan optage hendes sind – ellers spiller hun meget Sims, siger hendes mor! Jeg har kigget, men er i tvivl og ville spørge en ekspert. Der læser meget.
  På forhånd mange tak.

 3. Julie skriver:

  Hej jette
  Åh det er svært med 10 årige, for kan så meget forskelligt. Er hun en rutineret læser? Og hvad synes hun er sjovt?
  Umiddelbare forslag kunne komme fra vores nye bogfolder med titlen Grineflip. Den foreslår f.eks.:
  Antboy serien, af Kenneth Bøgh Andersen
  Arveslynglen, af Iselin C. Hermansen
  Emmy serien, af Mette Finderup
  Engelbert H og den sidste chance, af Kim Fupz Aakeson
  Fars store hemmelighed, af Leifsson Thórarinn
  Tilde serien, af Ingelin Angerborn
  Iqbal Farooq serien, af Manu Sareen
  Jeg er især vild med alt af Kim Fupz og Kenneth Bøgh. Men Emmy serien er også fin. De andre har jeg ikke læst, men de ser sjove ud på forsiden.

 4. Anne skriver:

  Jamen seriøst – hun må møde min søn! Holy moly nogle børnebørn vi kunne få, Julie!

 5. Julieumulie skriver:

  Hottentot er hvad hun er!!!!!!!!!!!!
  Jeg må se at få lavet nogle drenge børn hun kan blive hooked op med sån senere i tiden, og hvis hun da er til yngre mænd 😉
  Og jeg vil også lige sige Kim Fupz er genial!!

 6. Jette skriver:

  Tak Julie – hun er en ualmindeligt kvik pige, så jeg tror ikke, at det er noget problem. Jeg vælger Arveslyngen af Iselin C. Hermansen, simpelthen fordi jeg selv har læst Prioritaire og Domino og i øvrigt så Hermansen i et interview om hendes børnebøger på DR2 – og syntes, at hun, i lighed med hendes bøger, er fantastisk!
  Tak for hjælpen!

 7. Maria skriver:

  Hvor er hun en skøn pige…
  Min datter er jo fra den 23.06.03 og hun er også bare blevet så stor og “voksen” på det sidste, faktisk synes jeg at der er sket så meget i hendes udvikling bare her i sommerferie, så det er så sjovt også at følge andre jævnaldrende.
  Sejt, at hun er blevet så god til svømning! Matilde starter til svømning den 30. august og hun glæder sig rigtige meget og jeg må indrømme, at jeg selv er temmelig spændt på det…
  Kh. Maria

 8. Uden Relevans skriver:

  wtf….. jeg husker endnu da hun var ny nærmest… tiden flyver!

 9. Therese skriver:

  Det er da vildt hun allerede er så selvbevidst. Jeg tror jeg var fuldstændig ligeglad dengang jeg var 7, men det var også dengang i 80’erne hvor gummistøvler og joggingtøj i froté var hverdagsuniformen.
  Dejligt at hun både kan være helt teenageragtig men stadig “grim” Nanny McPhee 😉
  Jeg har også hørt at Manu Sareens børnebøger skulle være gode.

 10. Hvor dejligt at høre en fuldstændig identisk historie. Min er dog 8 og Æææælskede Aqua campen så meget at hun hoppede direkte på et intensivt svømmehold…Det varmer i hjertet når de pludselig bliver så store.
  Kh Annette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.