Årets første sne

Ihh hvor er den pæn!

Det er den jo altid. Ingen er trætte af den endnu, ingen har sjokket den til sjap endnu og ingen har fået den ned ad nakken … endnu.

Agnes vågnede halv 7, men så lå vi og fes den af under dynen med noget legetøj og lidt brystmælk indtil Klara stod op lidt over 8. Og så gik de to andre ud og skovlede fortov – forbandede hjørnegrund!! Og Agnes og jeg bagte boller og pressede appelsiner til juice. Der blev trukket lidt børn på lidt kælk, der blev sat en vask over, stoffer er kørt ned for at handle nogen ting, og Agnes er kommet ud i sin vogn og sover på 2. time nu. Klara blev sat af hos Oscar E, som vi mødte på kælketuren, så der leger hun et par timer.

Alt i alt en virkelig fredfyldt, hyggelig sne-lørdag-morgen. Hvor model Familieliv virker som det helt rigtige valg.

Senere kommer stoffers forældre til lidt kaffe. Og jeg skal begynde at pakke lidt kufferter. Det skal vel gøres. Det er 19-20 grader i skyggen dernede i de varme lande, så man kan vel godt barbere ben og forvente at gå i klipklapper hele ugen, ikke?

I morgen kommer mine forældre, jeg skal have pakket det sidste, underboen skal have nøglen til postkassen og så kan I andre hygge jer så godt i nu kan med sneen, mens jeg får mig lidt af det her

futteø 

ahh 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

5 Kommentarer til Årets første sne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.