Arrhhh, for H… helgoland!

Fire dage – 4 bitte små dage –  i det fritidshjem, og jeg er allerede stemplet. Nu er jeg Moderen Der Ikke Kan Få Barnet Med. Aaarrrggghhhh!

Jeg H A D E R de der kasser! For det første kender de mig overhovedet ikke, og så skal de ikke stå der og dømme mig baseret på en enkelt hændelse (eller to). For det andet, kan de da ikke bebrejde mig, at jeg ikke kan få min datter med hjem fra deres fede fritidshjem. Burde de ikke bare juble og klappe i deres små fedtede hænder, over at hun allerede er vild med at være der? For det tredje, vil jeg bare ikke være i nogen kasser. Jeg er herreunik, mand.

Så sidder der sådan en ung pædagogtype og siger “det er jo vigtigt at hun lærer at forstå, at hun skal med hjem, når du kommer” – no shit Sherlock? Er det virkelig?? Det har vi da OVERHOVEDET IKKE LÆRT EFTER 5 ÅR med et institutionsbarn. Hun ved da udmærket godt, at hun skal med hjem. Og hun skal også nok komme, når jeg siger hun skal. Det er da immervæk lykkedes mig at få hende med hjem alle dage indtil nu, op gennem vuggestue og børnehave…

Men indtil jeg siger til, så må hun da rende som hun vil. Og selv når jeg siger til, skal hun lige have de der 30 sek. før hun rent faktisk processer beskeden og omformer den til handling. Hun er 6 år jo. Hun har ikke tid til at stå stille. Hun har liv der skal leves, leg der skal leges og krudt der skal brændes.

Pæd. virkede ellers så sød. Ung, frisk. Sød. Men nu hader jeg ham/hende. Lidt. Og går hurtigt hjem med mit barn, i stedet for at hyggesnakke.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

10 Kommentarer til Arrhhh, for H… helgoland!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.