A/W musthaves vol. II

Okay, så der er flere lækre ting, vi godt kunne tænke os, mig og Agnes.

Hun ville elske at tilbringe de kolde vinterdage med at trille rundt på gulvet i denne her, fra det danske mærke Norlie. Bomuld og merinould og en smule spandex.

norlie 

Andet har vi allerede og kan anbefale. F.eks. er hun meget glad for denne her, nu hvor hun har tænder på vej og gerne vil have noget at gnave i. Ranglen i træ er lille, helt glatpoleret, fri for plast, maling, gift osv. Perlen på toppen er af rav, der skulle lindre ved tandfrembrud, og klokken i midten ringler lystigt. Vi har købt vores hos Aniel, på Frederiksberg. Den passer perfekt i en lille babyhånd (og mund).

rangle 

Og så har jeg slet ikke fået skrevet om noget vi købte i foråret på babymessen i øksnehallen. Det lækreste baby pashmina tæppe. Forhandlerne har også netbutik, Pasminababy.dk Det er så blødt og i ren uld og derfor både lunt og køligt. Selv her i sommer, når det var for varmt til at sove med dyne, så kunne Agnes putte sig i sit mosgrønne tæppe og hun var hverken for varm eller for kold. Hun kan også godt lide at gumle på det. Og så er der jo det smarte med ren uld, at når hun f.eks. har gylpet på det, så afviser det ligesom væden, så man kan bare tørre det af med en klud og behøver ikke vaske det så ofte. Jeg har faktisk ikke vasket det endnu. På deres side kan man også få både trøjer, huer og sokker. Jeg kan huske de der trøjer fra messen – de er LÆKRE!

tæpper

Noget andet vi ønsker os, er denne stribede ulddragt fra Katvig. Den er enormt lækker og blød og smyger sig om baby. Agnes havde en som spæd, men nu vil hun gerne have den i en større størrelse. Her har hun den på

dragt 

– utroligt, som hun er vokset… og har fået kønnere venner.

 

 

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

11 Responses to A/W musthaves vol. II

 1. Lone skriver:

  Ohh, den ser lækker ud! Man kunne næsten ønske sig en baby mere bare for at få sådan en sag……men nej, det er bare det fejle tidspunkt. Har sendt dig en lille lækker opgave på mail – bare brug løs af mine penge 😉

 2. Karen skriver:

  Hej Julie
  Vil bare lige gøre dig opmærksom på at smørrebrødsbutikken på Ålekistevej nr. 82 har fået ny ejer (Line) og nu sælger sushi (to go -10 %). Jeg har endnu ikke prøvesmagt men så det bare i Lokalavisen, men du kommer måske på de kanter en dag og vil give en anmeldelse? 😉

 3. julie skriver:

  Hej Karen 🙂 Ja, jeg læste det også i lokalsprøjten i går. Jeg skal se hvad jeg kan gøre. Men det med de 10 % er vist kun indtil 1.9. og jeg tror ikke jeg når det inden da. Men smages og anmeldes, det skal det da!

 4. Anne skriver:

  …jeg skal ud og se mig om efter et nyt job. Med en højere løn.
  Alternativt skal jeg holde op med at læse med her og få så mange ideer. Ondt dilemma.

 5. julie skriver:

  Det handler om indstilling Anne. Vi er nogen der er gået over til barselsdagpenge. Men husk den karmiske økonomi – den der bruger, får. Den der giver, skal modtage. What goes around comes around.

 6. Anne skriver:

  Det er så sandt. Det er så enkelt. Og dog er det så hjerteskærende svært at banke ind i hovedet på Mand Med Nordjysk Stamtavle. Som med statsgaranti, et par slægtsled tilbage, var ophav til den karmiske økonomis antitese ‘en krone sparet er en krone tjent’ (undtaget er dog besynderligt nok kroner lagt hos CDON, DVDOO og COOLSHOP).
  Mine barselsdagpenge stinker. Jeg er på orlov fra en 30 timers stilling. Der skal bruges godt og grundigt for at få fyret op under den karma, ja.

 7. julie skriver:

  Ja, den kan jeg slå – er på orlov fra 28 timers stilling…

 8. Anne skriver:

  Ja ok, så fiser jeg et andet sted hen og klynker over min økonomi.
  Så det forrsten ud til at Creme de la osv. havde flere af Engels nedsatte ulddragter? De står meget meget højt på Lea A.’s ønskeseddel. Jeg gider bare ikke lige køre over og kigge efter, for der er 314,6 km. (ifølge krak). Ja, ok, kunne selvfølgelig også ringe. Hvad er prisen?

 9. julie skriver:

  De koster 299, så må du selv trække 40 procent fra. De har dem tilbage i grå-blå, en meget flot farve, og kun i str. 68 – men den er stor i str. Agnes passer den fint nu og lidt tid frem. Du kan altid ringe til dem – de er søde – og de sender garanteret gerne.

 10. Anne skriver:

  Tusind tak Julie!

 11. Rote Mutter skriver:

  Karmisk økonomi er genialt. Nu skal jeg bare huske det…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.