Bølgen

Ja, jeg glemte helt at nævne bølgen. Hele tribunen, hele vejen rundt, underholdt folk på plænen med at lave bølgen flere gange. Det så vildt fedt ud og var meget sigende for den sammenholds-følelse der var hele aftenen. Og lige efter gik U2 på – virkelig godt timet!

Jeg har også købt en t-shirt, som jeg har haft på hele dagen 🙂 Man skulle tro jeg var 16. Og som en sådan ville jeg også have opført mig, hvis jeg havde haft chancen for nærkontakt med Larry Jr. – den mand bliver bare ikke ældre??? Nu har han set sådan ud siden 1976 – har han solgt sin sjæl til djævlen, eller noget? Han er lækker.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.