Børnefødselsdag med sol på

OM jeg var glad for at det var godt vejr i dag? Ja. Vi holdt Klaras fødselsdag i dag, for hun fylder først i ferien, og ville meget gerne have alle pigerne fra klassen med hjem. De blev hentet af Stoffer, der startede sin skattejagt allerede på vej hjem, og den fortsatte så ind i vores have og rundt, indtil de havde leget forskellige lege og fundet forskellige spor og det hele gik op i hat og briller.

Og så var jeg så heldig, at jeg ved ren frækhed og halvt i spøg, endte med at få et større muffins dekorerings sæt sponsoreret af Dr. Oetker. Der skete det, at jeg skrev til hende den søde Fairy rengøringsfe fra reklamebureauet, at nu var jeg færdig med rengøring. For good. Så skrev hun, at de der børn der skulle komme til fødselsdag nok også var ligeglade med om vinduerne var pudsede eller ej. Og så skrev jeg, at det der med rengøring nok ikke lige var bloggens hovedtema i det hele taget, men at hvis hun havde et kagefirma i stald, så måtte hun endelig henvende sig igen. Og SÅ skrev hun, at hun faktisk sad der med krymmel og pynt til op over begge ører! Fordi de laver den der muffins dekorations konkurrence, som man ser allevegne for tiden, hvor man kan vinde en tur til New York. Om det var noget? Og jeg svarede, at det var det da! For jeg stod jo lige og skulle bage muffins!

Og ovre i det private erhversliv, der kan de jo nok få tingene til at ske, så hun sendte et grønt bud med Dr. Oetker-æsken, så den var her i dag. Og jeg ved slet ikke, hvad jeg skal få min tid til at gå med nu, hvis jeg ikke skal sende flere mails til reklamedamen. Tror vi er oppe på en 25 stk. lang korrespondance, inde i gmail. Om mænd i uniformer, blå tænder og meget mere. Man kan da ikke andet end at elske den her skøre verden, når ting udarter sig sådan?

Og det var et fantastisk resultat. Pigerne syntes, det var vildt sjovt at dekorere hver deres egen muffins. Børn i den alder er ellers enormt svære at imponere, synes jeg, men flere af dem brugte ord som “sejt” og “fedt” og “lækkert”.

Og her kommer resultaterne (dem af dem jeg nåede at fange inden fortæring fandt sted):

Agnes lavede også en

…og pyntede den flere gange. Let´s face it – HUN vinder nok ikke turen til NY.

De var meget koncentrerede om det. Og jeg er glad for, at vi kunne gøre det udenfor…

Alt i alt, en dejlig dag. Søde børn, godt vejr, lækre kager. Mums hele vejen rundt.

 

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

9 Kommentarer til Børnefødselsdag med sol på

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.