Børnefødselsdag med sol på

OM jeg var glad for at det var godt vejr i dag? Ja. Vi holdt Klaras fødselsdag i dag, for hun fylder først i ferien, og ville meget gerne have alle pigerne fra klassen med hjem. De blev hentet af Stoffer, der startede sin skattejagt allerede på vej hjem, og den fortsatte så ind i vores have og rundt, indtil de havde leget forskellige lege og fundet forskellige spor og det hele gik op i hat og briller.

Og så var jeg så heldig, at jeg ved ren frækhed og halvt i spøg, endte med at få et større muffins dekorerings sæt sponsoreret af Dr. Oetker. Der skete det, at jeg skrev til hende den søde Fairy rengøringsfe fra reklamebureauet, at nu var jeg færdig med rengøring. For good. Så skrev hun, at de der børn der skulle komme til fødselsdag nok også var ligeglade med om vinduerne var pudsede eller ej. Og så skrev jeg, at det der med rengøring nok ikke lige var bloggens hovedtema i det hele taget, men at hvis hun havde et kagefirma i stald, så måtte hun endelig henvende sig igen. Og SÅ skrev hun, at hun faktisk sad der med krymmel og pynt til op over begge ører! Fordi de laver den der muffins dekorations konkurrence, som man ser allevegne for tiden, hvor man kan vinde en tur til New York. Om det var noget? Og jeg svarede, at det var det da! For jeg stod jo lige og skulle bage muffins!

Og ovre i det private erhversliv, der kan de jo nok få tingene til at ske, så hun sendte et grønt bud med Dr. Oetker-æsken, så den var her i dag. Og jeg ved slet ikke, hvad jeg skal få min tid til at gå med nu, hvis jeg ikke skal sende flere mails til reklamedamen. Tror vi er oppe på en 25 stk. lang korrespondance, inde i gmail. Om mænd i uniformer, blå tænder og meget mere. Man kan da ikke andet end at elske den her skøre verden, når ting udarter sig sådan?

Og det var et fantastisk resultat. Pigerne syntes, det var vildt sjovt at dekorere hver deres egen muffins. Børn i den alder er ellers enormt svære at imponere, synes jeg, men flere af dem brugte ord som “sejt” og “fedt” og “lækkert”.

Og her kommer resultaterne (dem af dem jeg nåede at fange inden fortæring fandt sted):

Agnes lavede også en

…og pyntede den flere gange. Let´s face it – HUN vinder nok ikke turen til NY.

De var meget koncentrerede om det. Og jeg er glad for, at vi kunne gøre det udenfor…

Alt i alt, en dejlig dag. Søde børn, godt vejr, lækre kager. Mums hele vejen rundt.

 

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

9 Responses to Børnefødselsdag med sol på

 1. Husmoder/Gitte skriver:

  Agnes har den bedste måde at dekorer kager på

 2. Ann-Therese skriver:

  Det er da et oplagt hit, at pigerne får lov at sætte lyserød glasur og sølvkugler på kagen – er der ikke andre der har tænkt på det før? Der burde være så en box med den slags kagedims, flag, dug og tallerkner – alt sammen i lyserødt. Til når man skulle holde pigefødselsdag ;o) Anyways, det er nogle flotte kager de fik lavet.
  Fantastisk idé med muffindekoration – det husker de!

 3. Takashimaya skriver:

  HOLD DA KÆFT en kasse! Jeg er totalt en krymmel-pige og var i påsken nærmest Europa rundt for at shoppe krymmel (ok ikke kun pga krymmel), men udvalget i Tyskland, Frankrig og Italien (i hvert fald der hvor jeg var) blegner da fuldstændig i forhold til, hvad du fik på en eftermiddag!
  Kan du ikke spørge hende Fairy-damen om der egentlig findes krymmel-designere for sådan en kunne jeg da i grunden godt tænke mig at være

 4. Sanja skriver:

  Ih, det ser super hyggeligt ud!
  Tror du man kan få hende Fairy-damen til at sponsere sådan en pakke muffinsjov til mine lovede muffins til vores picnic?

 5. Konen skriver:

  Lykken står den kække bi!
  Jeg skal da ellers lige love for at jeg er ked af jeg ikke rigtigt blogger længere. For min gamle (gamle) blog var ellers fyldt med kager.
  Mmm… jeg ÆLSGER kager. Og pynt.
  Men ok, Manden er måske heller ikke helt med på at jeg har brug for MERE kagegejl i skabet

 6. Mette skriver:

  Hvor ser det hyggeligt ud! Søde tøser og lækre kager (og vice verca ;).
  Vi skal have dagpleje-vennerne til fødselsdag i morgen (så nu må vinduerne pudses ;). Jeg tror da, at jeg må have lidt krymmel i hus til at underholde med, hvis ikke vi blive lige så heldige med vejret som I har været.

 7. Anne skriver:

  Genialt!
  Jeg glæder mig pludselig til at holde pigefødselsdage for Lea Amalie. Drengefødselsdag er mere sådan noget med at putte stearinlys op i næsen og flytte rundt på fliserne ude i forhaven. Så er krymmel pludselig en forjættende variation.

 8. Rina skriver:

  Tillykke med hende :- )
  Vi skal selv have 2 klasser med hjem på næste fredag, kunne være super fedt med sådan en omgang kage hygge. Hvem der bare havde en god fe lige som dig, forklædt som grønt bud.
  Rigtig dejlig weekend.

 9. Christine skriver:

  Ser godt nok hyggeligt og kreativt ud! 🙂
  Kender du Specialkøbmanden i Rødovre? Der kan man få alt til kager – det er virkelig et besøg værd.
  God sommer!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.