Bærfolket

Nå, men så modtog jeg en kurv med et bud. Og i den, var der alt hvad man har brug for til en hyggelig aften. Kiks, marmelade, the, en lommelygte, en USB nøgle (?) og en lækker varm fleece plaid. Og en god højtlæsningsbog.

Det drejer sig om en ny bog, skrevet af Lene Kaaberbøl i samarbejde med Den gamle fabrik. Kan man det, spørger du nu? Og bliver det ikke altid skidt, hvis nogen skriver noget som en avanceret form for reklame for et firma? Ikke nødvendigvis. Lene Kaaberbøl kunne aldrig skrive noget dårligt. Hun er en af de fineste forfattere vi har her i landet, hvis du spørger mig. Og hun har skrevet for firmaer før, med serien Witch og Disney. Og det var også en succes. Generelt er hun en af dem jeg låner meget ud af, i biblo. Børn er vilde med hendes historier.

Fortællinger om Bærfolket handler om jordbærpigen Dug, og hendes eventyr med pindsvin, de andre bærfolk, Nældekongen og Skimmelheksen. Den er elementært spændende, og meget underholdende. Helt perfekt til højtlæsning for de der 7-10 årige, der elsker små magiske verdener, hvor intet er så farligt at det ikke ender godt. Den er illustreret af Anders Walter på en fin måde, der passer rigtig godt til handlingen.

Vi hentede først den gratis app, hvor man kan få historien læst op af Sebastian Klein. Og Klaras kommentar efter første kapitel var – seriøst, jeg overdriver ikke: “er der mere? Jeg kunne høre den 100 gange!!”
Hun var virkelig hooked, og vi er nu dem der håber på en fortsættelse. Der her må meget gerne være en serie.

Så ja, det her er et reklame indlæg. Den bog er god! Så vidt jeg husker fik den også en rigtig fin anmeldelse i Politiken. Og her kommer lidt fotodokumentation.

20120131-204813.jpg

20120131-204837.jpg

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget , , . Bogmærk permalinket.

8 Responses to Bærfolket

 1. Anne skriver:

  Psst, der er pressemateriale på USB nøglen 😉

 2. Pingback: Flo's Diner Blog Archive » Apps og marmelade - fri for fedt

 3. Kirsten skriver:

  Tak for deling. Har downloadet app’en for at tage den med på vinterferiekøretur, men kom til at afspille et afsnit, som det så ikke kunne blive ved.(Hvis du forstår sådan en jysk formulering…) Nu må det blive til genhør i uge 7.

  Men hvad søger man ellers på, når man skal finde børnelydbogsapp’s? Jeg synes ikke, jeg kan finde nogen. Måske findes der bare ikke andre?

  Kh Kirsten

 4. Pingback: Pakker med posten | Fra hovede til pen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.