Bare det var mig….NU!!!


Ihhhh – min veninde har født. Lige i går. Og vi havde ellers termin samme dag, men her går jeg og der er faktisk 9 dage til terminen endnu. Men ok – jeg under hende gerne at slippe af med maven nu, for hun har haft flere gener end mig. Mange flere.
Men ihh og åhh, hun fik sin lille dreng i går, og selvom hun siger det var hårdt med det føderi, så vil jeg bare også NU. NU, bebs, kan du høre mig? Man skal gøre som mor siger – kom ud NU 🙂
Og jeg var også til hyggefrokost med de der juni fødende på hvidovre, som jeg har en lille gruppe med, i går. Mens jeg sad og åd jordbær og lækkert brød og drak æblejuice, så tænkte jeg tusind gange "gad vide hvor ondt N har lige nu??" Og om aftenen sagde jeg det til stoffer tuisnd gange – "hvor ondt tror du hun har lige nu?"
Nå, men tre af dem fra gruppen har også født og de havde naturligvis de små med. Det var helt fantastisk at se de der bittesmå babyer, kun uger gamle, med deres utrolige mimik og deres bekymrede udtryk og deres bitte små fingre og ører. Og så at tænke sig, at inde i min mave, der ligger lige nu et lige så færdigt produkt, som bare venter på at komme ud (NU, bebs, hør på din mor!!)
Men jeg tror jeg går over tid. Enten føder jeg d. 23. på min egen fødselsdag, eller også går jeg rigtig meget over tid. Garanteret.

Ellers har vi fået den der bil nu. Den ser virkelig fjollet ud. Hvis ikke den havde været en gratis foræring, så ville jeg aldrig have ejet den! Den ligner faktisk præcis en lille ambulance, så det er selvfølgelig hvad den bliver kaldt nu. Min søster spørger "kan i ikke køre mig hjem i ambulancen?" og egentlig passer det vel også meget godt, at jeg bliver kørt til fødegangen i "ambulancen".
Så hvis nogen i kbh. området ser et par, hvoraf mindst en har en kæmpe mave, drøne rundt i en latterlig lille hvid ambulance lignende bil, ja så er det altså os.

Stoffer læser stadig til eksamen. Han fik ti i den sidste 🙂 I morgen skal han op igen, så nu er han rastløs og stresset, og jeg ville ønske jeg havde noget jeg skulle i dag. Et andet sted jeg kunne gå hen. For hans uro forplanter sig til mig og jeg har allerede ondt i maven.
Måske vil jeg ligge i min seng hele dagen og mugge over ikke at føde? Nej, måske skulle jeg gå ud og bruge nogen penge? Trøsteshopping er jo altid godt…
øvøvøvøvøvøøv jeg vil føde!
vh Julie, 38+5

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.