Bidder

Jeg tænker, jeg burde skrive noget om, at der er kommet et nyt U2 album i dag. Men jeg vil ikke skrive andet, end at jeg har købt det og vil voldhøre det i bilen i de kommende uger. Mit første indtryk er, at jeg nok godt kan lide det. Jeg tror, det vokser. Sådan et, der bliver bedre og bedre jo mere man hører det. Jeg kan i hvert fald høre en masse af the edge´s guitar og det kan jeg godt lide. Fint med mig, at bono er lidt mere ydmyg.

Jeg tænker også, at jeg burde skrive noget om bogudsalget. Der er en del bøger, som er gode. Nogle chick litt, nogle historiske romaner og en hel del billedbøger. Men det gider jeg heller ikke skrive om, ikke rigtigt.

Jeg kunne også skrive lidt om, at Klara har sin PFAPA igen, og det virker som om intervallerne igen bliver kortere. Efter en pause på over et halvt år, og så nogle lange intervaller et par gange, er hun nu tilbage på noget der ligner hver 4. uge. Sært. Jeg håber sådan, at hun vokser fra det inden hun starter i skole, for ellers får hun altså mange sygedage. Så må vi flytte til langeland og hjemmeskole hende og dyrke rødbeder.

Jeg har også fået en lyst til at lave lister. Ligesom den med katastrofefilm. Jeg vil lave en med chick litt og en med gode bøger til gravide og nybagte mødre. Mest for min egen skyld, men vi kunne da også godt bruge nogle flere emne lister på arbejde, til publikum. I sidste uge var der en dame, der gerne ville have noget der mindede om En god dag at dø, altså sådan noget om indianere, og jeg kunne ikke komme på andre end den der af ham Cooper, med Mohikaneren, og den havde hun læst. Er der nogen forslag til andre gode emner?

Jeg ville også gerne lave et helt indlæg om alt det nye tøj her i foråret. Jeg var jo lidt ude i lørdags, og i dag fik jeg også nogle timer på jagtmarkerne. Jeg synes, der er MEGET lækkert tøj i denne sæson. Jeg kan lide farverne (koral, lilla, grå, blå og grøn), jeg kan lide snittet (empire, a-form, tunikaer og løs hippie stil) og jeg kan lide materialerne (de virker naturlige og lette). Jeg kan finde rigtig meget der både klæder mig OG gør mig glad, i dette forår, så jeg må hellere investere og voldhandle. For efter luksusboheme kommer pencilskirt og stramme lavtaljede firserbukser (måske) igen, og så er gode dyr rådne. Og så er det, at jeg (endnu engang) beslutter, at jeg heldigvis er for gammel til at følge moden slavisk og heldigvis har min egen sikre stil.

Men jeg kan desværre ikke skrive et helt indlæg om hver af disse ting, for der er nogen inde ved tdc der har flyttet rundt på kanalerne og som et resultat deraf har jeg fået tv3 og kanal4. Og der starter nye afsnit af Greys nu.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

11 Kommentarer til Bidder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.