Billeder fra bryllup

Så er der kommet besked gennem luften – vi må gerne vise billeder for både fotograf og brudepar. Eneste betingelser er 1) at vi ikke viser nogen af bruden, hvor hun har dobbelthage og 2) at vi linker til fotografen. Det gør vi gerne. (Hvorfor bliver jeg ved med at skrive vi?? Som om du og jeg er sammen om det her indlæg??)

Vi … jeg vil også gerne sige, at min fætter er god til fotografering. Min søster ringede dagen efter for at spørge, om jeg havde set om han tog billeder af det og det og det. Og jeg var sådan øhh ja – han blitzede konstant mand, hvordan kunne du ikke opdage det? Nå, men han er for professionel og hun var for rørstrømsk og verliebt til at bemærke noget andet end sit livs lys, åbenbart. Hovedsagen er, at der er billeder af det hele, de er gode OG du kan også hyre min fætter til dit bryllup eller andre events du gerne vil have fotograferet.

Se nu bare her:

ååårrrhhhhh 

opstillet? Med børn? Glem det... 

ihhh ååårrhhhhhh 

ihhhh 

åh dog 

mega lange stænger??? 

suk 

OMG 

Der er mange flere, men der er så mange andre smilende, glade mennesker på, som måske ikke vil ligge her på nettet. Men de ser alle sammen glade ud. Alle smiler, på alle billederne, undtagen de som tuder – og de gør det nu også gennem smil.

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

18 Kommentarer til Billeder fra bryllup

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.