Blandede fornøjelser

Åh, men altså. Så er jeg syg, så er jeg ikke syg. Så tager jeg til konference, så bliver jeg syg igen. Så tager jeg hjem og så bliver jeg bedre og så tager jeg til fødselsdag og så bliver jeg rask. Så bliver jeg syg igen og så skal min bil på værksted for 11.586 kr! Så går jeg i seng.
I morgen skal jeg være rask igen og flytte en børnebiblioteks samling. Torsdag yet another konference, som jeg vil vil vil med til og fredag kursus i ny hjemmeside. Lørdag arbejde og muleposeworkshop.
Jeg har ikke tid til at være syg, så derfor bliver jeg det.
Og min underbo vil sælge så i dag kommer mand der laver tilstandsrapport og skal ind i mit sodoma og gomorra hjem, for kigge op på loftet. Er ret sikker på, jeg og hele mit hjem er en samlet K3’er.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget . Bogmærk permalinket.

8 Responses to Blandede fornøjelser

 1. emma skriver:

  ah… det kender jeg godt.. jeg bliver hele tiden syg så den der opgave skriver ikke sig selv…

 2. Clarke skriver:

  Så det vil sige at der kommer en villalejlighed i Vanløse til salg snart? Endda en i stuen som vi er nogen der ønsker os. Hvor mange værelser har de? Vil du ikke lægge et link op når den er kommet til salg?

  • julesrules skriver:

   Uh jeg vil næsten hellere sende dig et på mail? De har lige som os. To store stuer/rum, og et mindre. Bortset fra at deres ene store rum har de delt op med en væg, så der er to mindre vær., hvor du skal gå igennem det første, ind til det sidste. Har været brugt som to børneværelser. Og så har de entre, bad og køkken. Deres bad er større og mere reelt end vores fordi de ikke bruger plads på skråvægge.

  • julesrules skriver:

   Og ps jeg synes ikke den er dyr. Sådan ca en halv mill billigere end hvad jeg gav for 6 år siden!!! Pis for mig, godt for dig. Hvis du kan leve med Agnes som overbo…

   • Clarke skriver:

    Jeg er sikker på jeg kan leve med Agnes som overbo, har nemlig selv Storm fra Septemer 08, så de kunne forhåbentligt blive fine venner.
    Har du min mail fra kommentaren?

    • julesrules skriver:

     Jeps. Ai, det kunne da være lidt hyggeligt! Du kender jo præmissen herfra: fælles dybfryser, fælles vaskerum, delt have, fælles havearbejde 🙂 Jeg havde tænkt om jeg mon kunne headhunte den perfekte underbo. Afslappet børnefamilie med ansvarsfølelse.

     • Clarke skriver:

      Afslappet, tjek! Tingene går ikke altid lige hurtigt med to børn, vel? Børnefamilie, tjek! En lille ny på vej. Ansvarsfølelse, tjek! Bare lidt orden må der gerne være. 😉 Vi flytter ind!

     • julesrules skriver:

      Jamen så er det da en aftale!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.