bondegård, tænder, feber og arbejde

Ja, jeg havde en travl lørdag. Natten dertil var alt for kort og klara vågnede mange mange gange og blev varmere og varmere. Med morgnen kom feberen og hun var helt sløv og ville bare hænge på mig. Der er 3 tænder mere på vej nu, så det er 4 tænder på 2 uger – ikke noget at sige til, at hun er lidt slået ud.

Bondegårdsturen fredag gik så fint. Klara syntes det var sjovt at køre i bus derhen, hun fik redet på ryggen af en lille pony, støttet af en pæd., og hun fik kørt en tur på ladet af en traktor, sammen med samme pæd. Vi så og klappede heste, geder, får, grise, ponyer, kaniner, marsvin, høns og så var der også undulater, kanariefugle og zebrafinker. Der blev spist madpakker og drukket saft og leget med et meget veludstyret legehus.
Klara blev skubbet af en stor dreng på et tidspunkt, men det var den eneste gang hun blev ked.
Da vi kom hjem til inst. sov hun så snart hun blev lagt ned i klapvognen, og sov 2½ time, hvor jeg sad på en cafe og spiste frokost og læste avis – som jeg fik sat ild til hen over et fyrfadslys på bordet – pinligt 🙂 – og bagefter sad jeg på biblioteket og læste blade.
Da hun vågnede lød det bare "heeej" nede fra vognen og så fik jeg det gladeste smil 🙂 Jeg elsker når hun vågner på den måde, veludhvilet og tilfreds, og ikke med et skrig.

Lørdag var jeg så nødt til at tage på arbejde, men heldigvis var stoffer hjemme og tog sig af sin lille febrile koalabjørn – hun hang om halsen på ham hele dagen næsten.
Lørdag aften var hun helt smadret, men ville alligevel ikke sove og ikke efterlades alene i sin seng, så hun fik lidt panodil og nu her kl. 22 er der endelig ro i hytten. Går selv i seng snart, for der er jo ingen garantier for natten…

Søndag formiddag er det meningen vi skal besøge malo29 og det lille nye familiemedlem, men hvis klara ikke har det bedre, så må jeg nok tage afsted alene. Det var også meningen at vi måske skulle i zoo med Rytmikfraktionen senere, men det gør vi altså heller ikke, medmindre klara er frisk.
Tænk alligevel, at hun får så mange tænder på en gang! Der er en kindtand og to fortænder på vej igennem samtidig. Godt man stadig kan amme lidt, når hun nu ikke vil spise overhovedet.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.