Boob-camp

Nej, ikke bootcamp, det må vel hedde boobcamp når man ammer og er på barsel. Og ens baby minder om en miniature marinesoldat, der RÅBER af een hele dagen. Kom så, kom så, kom så, kom så, kom så, kom så, KOM SÅ!!!!! Skriger hun. Igen og igen.

Få lettet den fede ammerøv, MOR! Råber hun. Få den op af vandskorpen og kom I GANG!!!! Vi er nogen der skal BÆRES! Vi er nogen der skal UNDERHOLDES! Vi er nogen der vil FRAGTES OMKRING! Og det kan KUN gå for LANGSOMT!

KOM SÅ, MOR! Der er bogreoler der skal nærstuderes, fjernbetjeninger der skal befamles, træer der skal beundres! Vi er nogen der skal AMME! NU! IGEN!

Og søvn? HA! Det er for patte-babyer! 3 x 10 min. er det blevet til i dag. Jesus, jeg hænger i laser, og hun RÅBER hele tiden af mig. WAAAAAA! HALLOOOOOOO! NUUUUU!

Man kommer helt derud, hvor det eneste saliggørende, det eneste man drømmer om, er freakin´ 5 minutter i fred på toilettet. Bag lukket dør. 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

14 Responses to Boob-camp

 1. lene nehlsen skriver:

  Haha 😀
  og PS. Du gør mig skruk!! Og det PASSER BARE IKKE LIGE NU siger jeg jo igen og igen.. 🙁

 2. Eva skriver:

  Hvad blev der af det nemme og rolige barn Agnes?

 3. Suzy skriver:

  …. sælger ikke varen særligt godt…. når manden kigger på mig og siger: “skal vi ha et par unger”… så tænker jeg på alle dem jeg kender, der har fået et par unger, og de har det bare ad H til allesammen.
  Sig noget at det positive! nu! :)))

 4. julie skriver:

  Aner ikke hvor nemme-agnes blev af… hun var her i går og sov 4 timer i træk. Og suzy, det bedste argument er, at lige meget hvor langt ude man er, så elsker man dem alligevel. Selv mens de er ved at tage livet af en, elsker man dem. Det kan ikke forklares, men skal opleves. Og det ER det hele værd.

 5. Suzy skriver:

  Tak 🙂

 6. Og så tænk lige på, hvordan JEG har det, med en udslukt pibe og alting 😉
  RØØØØØØØØØØØØØØØØØØØØØØØØØØØØØØØØØØØØØØØØRRRRRRRRRRRRRR!
  KH Julie

 7. Ann-Therese skriver:

  Jeg føler med dig, kære Julie. Den slags dage trækker tænder ud, dræner en og efterlader en fuldkommen død i et hjørne… Husk at i morgen umuligt kan blive værre, eller lige så slem for den sags skyld. Så det kan kun blive en bedre dag i morgen. Og hun skal nok lære at sove igen.
  I går sov Felix også 4 stive timer i træk, og i dag kun 1 time ad gangen. Måske er det varmen der driller dem? Eller også er det noget helt andet, og vi kan bare blive ved med at gætte som sindsyge, indtil de ændrer reglerne, og det så er noget andet der stikker dem ;o)

 8. Jamen, hvor er jeg trist på dine vegne, men glad for at høre, at der er andre i samme båd. Ved du hvad jeg mener?
  Herhjemme bliver pigebarnet vækket af alt; solsorte, et bette host, et vindpust – alt. Og om aftenen nægter hun så også at sove – lige nu sidder manden og luller… tja 1 time, mens jeg har siddet tilsvarende. Og så kan jeg ikke engang tage mig en vingummi som trøst på grund af kuren. SUK… hmmm skal vi mødes i byen morgen? Jeg mangler at købe lidt solcreme og sån til ferien i weekenden… og trænger til at komme ud af huset – hvis jeg må for den lille Ophelia, altså 😉

 9. Morfar skriver:

  Vold…det burde løse problemet. 😀

 10. Suzy-Hang-Around skriver:

  Nej, hvor jeg husker det!! SÅ hæsligt. Husker stadig glæden ved at komme tilbage til det almindelige arbejdsmarked med min flinke, rimelige chef frem for hjemmearbejdspladsen med smaskurimelig babychef.
  Hold ud. Det bliver ikke ved. Ikke at det bliver nemt (min er i hvert fald ikke blevet), men nemmere.

 11. Ria skriver:

  Åh, jeg synes bestemt også, det lyder velkendt! Nogle dage har man bare lyst til at kyle dem ud af vinduet (nok ikke i bogstavelig forstand) eller forsøge at sælge dem på E-Bay, som jeg forleden hørte, nogen havde forsøgt på 😮
  Nå, men da jeg i vinters gik hjemme på barsel og havde en (eller flere!) af de dér dage, gjorde jeg simpelthen det, at jeg, så snart min mand kom hjem fra arbejde, overrakte ham sønnen, tog bilen og kørte ind til byen – alene! Et par timer efter kom en gladere og friskere mor tilbage til den lille familie… 🙂
  P.S. Hvordan kan man blive skruk af at læse lige netop dén tekst??

 12. Tina skriver:

  Hej Julie.
  Har lige skimmet Urban i min frokosrpause. På TV-siden så jeg, at der kommer en super live-koncert i aften. Det er kl. 23.30 på TV-2, og sikkert lige noget for dig 😉
  (har læst din blog i et par år).
  Tillykke med Agnes og god week-end.
  Mange hilsner fra
  Tina

 13. julie skriver:

  Hahaha, Tina, – superhukommelse og humor – så kan man ikke ønske sig mere! Heldigvis har jeg stadig 2 afsnit af greys hvide verden, sæson 2, på dvd´en tilbage. Så jeg springer over Celinodramet denne gang…
  Og Grith – du har ret – selv min læge har sagt det der nu. I morgen skal jeg ud, helt alene!

 14. Puh ha, lyder som noget jeg svagt erindrer….
  Husk: Det er kun en fase, det er kun en fase, det er kun en fase…. – og gud, hvor bliver man træt af at høre det!
  Mon ikke du trænger til at farmand tager over, og du tager nogle drinks med et par veninder, noget brunch, eller noget andet saliggørende?
  Jeg plejer at kaste mig i et langt karbad med stearinlys og et godt glas rødvin, mens en anden tager over….
  God weekend alligevel, ik:-)
  Grith

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.