Book editor på Enfants Terribles Magazine

Hvis du ikke allerede har stiftet bekendskab med det lækre, smukke og gratis online magasin Enfants Terribles Mag, så er det nu du gør det. Det passer jo meget godt med weekenden – et flot og inspirerende gratis magasin, lige på din iPad eller pc og så benene op i sofaen og en god kop the.

Du henter det ovre på deres hjemmeside HER. Magasinet er også en blog, så ind i mellem de “rigtige” magasiner kan du lade dig inspirere via den, eller via profilen på Instagram.

Det sjove er så, at det er mig der er book editor´en. Javel ja. Og derfor skriver jeg lidt om bøger, på engelsk, både på blog og i magasinet. Det gjorde jeg første gang i forrige nr., det med Midsommer tema, og så i dette nr. som er totalt kawaii nuttet og jeg vil gøre det fremover. Fordi det er sjovt.

I kawaii nr.´et har jeg skrevet om nogle af mine yndlings findebøger, I ved, dem hvor man leder og leder. Moshi Moshi Kawaii har været pigernes yndlings i maaaange år, men de er ved at vokse fra dem nu og så er der en helt ny en, lavet af Anders Arhøj, som du nok kender fra de der spøgelser i keramik. Den hedder bare Spørgsmålstegn. Nu er pigerne videre til Finn og Jake og deres store nuttede øjne og meget vilde, men stadig kawaii univers.

Lidt billeder af bøgerne. Ja, sorry, Tlf vil ikke sætte dem ind midt i teksten i dag.

IMG_0039.JPG

IMG_0042.JPG

IMG_0047.JPG

IMG_0043.JPG

IMG_0044.JPG

Dette indlæg blev udgivet i Anmeldelser, Fagligt og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

4 Responses to Book editor på Enfants Terribles Magazine

  1. Anne Christine skriver:

    Hvor køber man de der Adventure Time? Kan de fåes i Danmark? Jeg har desværre ikke så gode erfaringer med Amazon…

  2. Cecilie skriver:

    Nu stiller jeg et helt dumt spørgsmål: er findebøger ligesom Find Holger bare med andre figurer?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.