Bookworm.dk – reklame

Hurra, så var Klara og jeg lige på posthuset og hente den nyeste bog jeg skal anmelde. Og denne ene titel, gør alt arbejdet med alle de andre det hele værd. For det her er en bog jeg ville have købt alligevel og nu har jeg fået den gratis. Det er den nye af Jennifer Weiner, der nu er oversat til dansk. Var ellers begyndt at læse den på engelsk, men det går jo lidt hurtigere på dansk. Især når man lever den slags liv, hvor man hele tiden bliver afbrudt af en 2 årig.

Og angående hende, så har hun det meget bedre i dag. Ingen feber og meget frisk. Tror godt hun kan komme afsted i morgen, hvor vuggeren også skal på tur.

Og så lidt reklame for Bookworm.dk. Det er der jeg skriver anmeldelser, for en meget tålmodig pige, ved navn Grith. Og da jeg jo ved at mange af jer læsere, læser mange bøger, så skulle I lige smutte forbi den side, og eventuelt tilmelde jer nyhedsbrevet. Så bliver vi glade 🙂 Og så kan I jo også læse anmeldelsen af Jennifer Weiner dér om et par uger.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

2 Responses to Bookworm.dk – reklame

  1. Grith skriver:

    Tak til søde Julie for den gode reklame:-) Og god læsning:-)

  2. Grith skriver:

    Det er foresten http://www.bookworm.dk – bookworm med lille b:-) Og vi kan ALDRIG få læserne nok:-) Pssst: Der kommer snart nogle ret fede nye konkurrencer på sitet:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.