Boston wet socks

Havde lige skrevet langt indlæg, som forsvandt i cyberspace.

Er i Boston. Er våd. Er gennemblødt i Boston, ligesom det kendte sportshold Boston Wet Socks. Wet sucks.

Jeg vil gerne snart hjem, inden jeg udvikler alvorlige autistiske træk. Jeg kan ikke klare ændringer eller forandringer mere, eller krav eller uforudsigelige hændelser. Jeg gider ikke tale med nogen mere. Jeg vil gerne snart hjem. Hvor jeg hører til og passer ind. Hvor lede russere ikke siger til mig, med deres lede accent “this is America!”, som argument for, at jeg ikke kan betale med mit kreditkort??? Hvad sker der for det?

Uploader snart billeder på rejsebloggen www.boefa.blogspot.com

I morgen besøger vi to steder, så sover vi og så flyver vi til Buffalo, hvorfra vi kører i shuttlebus til Niagara Falls. Derefter skal vi med greyhound bus til Rochester, og efter det, flyver til NYC og direkte hjem. Åh hjem.

Altså ikke alt det på en dag, vel. Vi er hjemme på lørdag.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

6 Kommentarer til Boston wet socks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.