brokkehovedet er her endnu :-)


Ja, jeg er her endnu. jeg har bare ingenting at skrive. Her sker så lidt.

Men Kristoffer er også blevet syg, så der er da i det mindste retfærdighed til 🙂 (IRONI, hvis der er nogen, der er i tvivl…)
Han var så varm den anden aften, at han måtte have sin egen dyne. jeg kunne simpelthen ikke sove ved siden af en der genererede så meget varme. Han føltes virkelig brænende på panden! Så meget feber har jeg aldrig haft. Jeg er ikke typen der får feber – jeg får sådan koldsved i stedet.

Ellers var SP'en her i dag. Klara vejer 7.4 kg og er 66 cm. Det er jo fint. Hun følger sin vækstkurve helt perfekt. SP var også passende imponeret over, hvor stærk Klara er. Hun støtter meget på benene, sidder næsten selv og er i det hele taget meget stærk i nakke, arme og ryg. Klara var så glad for SP'en. Hun smilede og grinede konstant, så det var ret svært at overbevise SP om at Klara er lidt besværlig. Men det er hun jo også kun om aftenen.
Jeg tror det er Nemesis. Det er simpelthen universets hævn, fordi jeg selv var så vanskelig at få til at sove som barn. Så nu får jeg selv en smagsprøve – så kan jeg måske lære det!
Hver gang jeg udtaler mig om noget med Klara, så siger min mor "det var præcis det samme med dig!!"
Så i virkeligheden har jeg måske ikke fået mit eget barn, men en klon af mig selv? Jeg kan da umuligt have så meget temperament? Jeg er da en stille pige, ikke?

Og så er der jo kun 2 mdr. til jul… Jeg er inkarneret jule-fanatiker. Maden, gaverne, hyggen, familien – hele cirkuset – jeg æææælsker det! Og nu har jeg et barn, så nu kan jeg rigtig amok-jule! Klara kan dog nok først rigtig værdsætte det til næste jul. En fra min mødregruppe har broderet en pakkekalender til sin lille dreng. Hun gik i gang før han blev født og er lige blevet færdig. Al respekt for det, men det er måske lige i overkanten, selv for en fanatiker som jeg…

På mandag skal vi besøge en vuggestue, som vi nok skriver Klara op til. Utroligt at man skal til det allerede. jeg kan slet ikke have tanken om, at andre skal være sammen med hende hele dagen. Det er da MIT barn. jeg har selv lavet hende! Hun er da kun MIN… 🙂 Men mon ikke, jeg alligevel trænger til lidt frihed til den tid? Det gør jeg jo allerede lidt nu…

Nårh ja, og så har jeg fået mig en mail veninde, som har fuldstændig den samme forhistorie som jeg; kendte sin kæreste i 4 mdr., blev gravid, flyttede sammen i januar 02 og fødte d. 7.7.03. Det er da meget skægt! Tænk, at det sker for flere!
kh julie

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.