Chok på chok på chok

Man tror man kender folk, ikke? Man tror, man ved lige hvor man har dem. Og at man kan stole på dem. Nu har man talt og talt om emnet og det er ligesom uddebatteret, og vi er enige og på samme linie.

Man REGNER med folk, ikke? Man hviler i, at den beslutning er truffet og den dør er lukket og så behøver man ikke spekulere mere over det.

10 år! Ti år har man kendt en mand, og man tror man ved, hvor man har ham. Og så gør han sådan noget. Så sender han sådan en sms. Bare lige SMAK i synet på en.

Og så står man der. Helt paf. Man så det ikke komme. Man er i chok. Man udbryder, what the fuck, og sætter sig tungt ned i kaffestuen og ens kolleger dropper al snak om det dårlige vejr og siger “hvad? hvad? hvad er der?” og man viser dem den sms, og den der hedder Rikke råber højt DON´T DO IT! For hun har selv været der. Og de griner lidt usikkert. I tvivl. Mener han det virkelig?? Hvad er det for noget, det her? Hvorfor skal verden nu vendes på hovedet?

20120712-094206.jpg

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget , , . Bogmærk permalinket.

25 Responses to Chok på chok på chok

 1. Karoline med K skriver:

  Sheisse!! Kan godt forstå du er i chok, men sikke et dejligt chok 🙂

 2. Julie skriver:

  Uuhh…så vågner man lige en ekstra gang.Vildt, men samtidig fedt at han tænker på det…og meget endda. Det kan jo kun betyde at han syntes at det i har, i jeres lille familie, er HELT FANTASTISK og det kan man ikke få nok af. Han er høj på kærlighed til dig om jeres børn. Fedt.

  BtW super blog du har 😉

  Julie

 3. Trine Kok skriver:

  Gør det! Gør det! For fanden, bare gør det!
  Jeg ELSKEDE at få barn nummer tre – hun var flødeskum OG kirsebærret på toppen af kagen.

  • julesrules skriver:

   Men min nr. 2 var dessertbarnet. Det var hun altså. Jeg gennemnød den barsel og hun var så nem og jeg var så bevidst om det. En 3´er har garanteret kolik. igen.

 4. Maya skriver:

  Jeg har jo altid sagt, at det blev dig der fik tre 😉

 5. AB skriver:

  Hvis du gør, så gør jeg det også 🙂

 6. Marianne skriver:

  3 er ikke 1 for meget. Kan anbefales.

 7. mette skriver:

  OMG!

 8. Konen skriver:

  Tre er et yderst passende antal og ikke spor for meget! Gør det inden han fortryder!

 9. Marie-Louise skriver:

  Tre børn i familien giver en dejlig dynamik, synes jeg. Så bare hop på ham i aften. 😉

 10. Therese skriver:

  MISUNDELIG.DK! Bare det var min mand der var høj på den slags…. Han er nærmere høj på udsigten til ikke at få flere… Nederen… Nå, men jeg siger – JUST DO IT!

 11. Frederikke skriver:

  Nå men så faldt jeg fandeme ned af stolen.
  Jeg siger som AB, hvis du gør det, så gør jeg det også 😉

 12. Jennie K. skriver:

  Stooooop! Ja gu’ vil det så være skønt med et tredje barn, er totalt lun på idéen selv. Men. Har man ikke taget sit tørn? Skal man sætte det hele på stå een gang til? Kan være det kan gøres anderledes 3. gang (altså, at man ikke bare ser Dr. Phil og Tyra efter aflevering og hentning af ældre børn, men jeg tror det ikke…), men fuck hvor nyder jeg friheden af nogle selvstændige *ikke ble-bærende* børn. g det faktum at jeg har et socialt liv igen. Tog eddermugeme lang tid at genoprette. Næ du. Skal du overbevises fra nej-lejren, giver jeg en stor cocktail på Rubys imens. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.