Clairvoyance med effekt!

Så står verden edderbankemig ikke længere, venner!! Miraklernes tid er ikke forbi og den slags.
Kan I huske, at jeg ikke kunne finde mit armbånd? Mit sølv armbånd med perler, som jeg fik i barselsgave af stoffer og som er den bedste gave jeg nogensinde har fået, og som jeg elskede. Men som blev væk en gang i sommeren 06, og som jeg ikke kunne finde igen, selv om jeg endevendte hele lejligheden, tømte alle tasker, gennemrodede alle skuffer og naturligvis også finkæmmede smykkeskrinet.
Nå, men her for et par uger siden gav jeg jo op og skrev en mail til en clairvoyant på Netnaturdoktoren, mest fordi det var gratis og jeg tænkte at det ikke kunne skade. Og efter en uges tid så svarede den clairvoyante og her er, hvad han skrev;
"Julie, min oplevelse er at armbåndet forsat er i din varetægt, men i sagens natur ligger gemt godt af vejen. Stedet, hvor smykket er, minder lidt om en skuffe, hvor der ligger stof. Om dette stof er beklædningsgenstande tør jeg ikke sige. Den omtalte "skuffe" kan være en mindre æske af en eller anden art eller et objekt, der har form som en rektangulær æskelignende ting. Så, Julie, på jagt igen."
Det svar gav mig nyt mod, fordi flere ting fik en klokke til at ringe. At det skulle være godt gemt af vejen, tydede på at det kunne være i en af de endnu ikke udpakkede flyttekasser. Og det med den lille skuffe, fik mig straks til at tænke på mit smykkeskrin, som netop er en lille dukke-agtig kommode med tre små skuffer i. Og det med stoffet fik mig til at tænke på en flyttekasse med alt muligt andet i også. Og det med den rektangulære æske, fik mig til at tænke på smykkeæsker, smykke-kommode-skuffer OG flyttekasser. Altså, fik jeg sådan en følelse af, at jeg måske havde overset det, selv om jeg havde rodet hele mit smykkeskring igennem, og det ville også give meget mere mening, hvis det i virkeligheden lå præcis hvor det skulle, fordi jeg netop er typen der passer uhyggelig godt på mine ting og ikke smider noget væk.
Men jeg er så åbenbart også typen der ikke er særlig god til at lede? For dér lå det jo. Lige hvor det skulle.
Fandt min smykkekommode nede i en flyttekasse med køkkenting og viskestykker og klaras gamle stofbleer. Godt gemt væk, omgivet af stof i en lille skuffe. Og dér fandt jeg en lille sort rektangulær smykkeæske, som Klaras dåbshalskæde ligger i. Men æsken var gået op og klaras halskæde var røget ud – hvorfor mon?? Fordi frk. smart her havde mast sit perlearmbånd ned i samme æske.
Jesus maria, hvad man dog kan overse?? Jeg må jo være både blind og dum? Men ham den clairvoyante må til gengæld være landets klogeste mand! Han ramte jo på alle punkter! Og han har aldrig mødt mig, han vidste intet om mig. I kan se både mit spørgsmål og hans svar her.
Jeg må skrive ham en takkemail!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

23 Kommentarer til Clairvoyance med effekt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.