Copenhagen Comics – giveaway

Jeg er meget glad for tegneserier. I mange år, som barn, var det alt jeg læste og jeg har alligevel siden læst alle de fancyfine klassikere og tykke “rigtige” bøger, så jeg slår gerne et slag for tegneserien som en åbning til generel læseglæde. At man begraver sig selv i seriealbum er ikke det samme som at man aldrig får læst andet. Tvært imod. Så lad endelig dit evt. læsetrætte barn muntre sig med illustrerede værker.

Først var det Anders And. Og min fars komplette samling af Asterix, som han har samlet siden han selv var barn. Jeg har stort set alt min omfangsrige historiske viden fra dem og fra Jumbobøger. Så opdagede jeg biblioteket og så var der Tintin, Gammelpot, Nofret, Smølferne, Garfield, Steen og Stoffer og alt muligt andet.

Jeg læser ikke så mange tegneserier mere, men for et års tid siden fik jeg da nye venner i Adventure Time, som du måske kender fra tv? Nå, men jeg købte tegneseriehæfterne og de er pragtfulde! Det der så er sket nu, er at tre af tegnerne fra Adventure Time, kommer til Copenhagen Comics. Som er en weekend om tegneserier, i starten af juni, i København. Jeg synes, du skal læse mere om den her. I år bliver festivalen federe end nogensinde før, og der er rigtig mange gode indslag og sjove aktiviteter for børn. Jeg tager mine med derud søndag.

Hvis du også har lyst til en sjov weekend, så kan du vinde den her! En voksen weekend-billet og to børne weekend-billetter. Du skal bare skrive en kommentar, så trækker jeg lod på et fuldstændig vilkårligt tidspunkt, når jeg lige kommer i tanke om det. Men i hvert fald i god tid inden d. 6.-7. juni.

Opdatering: der er fundet en vinder. Konkurrencen er slut.

Dette indlæg blev udgivet i Give away og tagget , . Bogmærk permalinket.

14 Responses to Copenhagen Comics – giveaway

 1. Cecilie juel skriver:

  Jubii! Jeg elsker tegneserier og vil gerne vinde.

 2. Siska Wendelboe skriver:

  dem kunne jeg godt tænke mig 😀

 3. Louise Albertsen Jensen skriver:

  Jeg vil rigtig gerne vinde så min søster og jeg kan komme afsted. Vi er begge kæmpe tegneserienørder 😀

 4. Carina skriver:

  hele den tegneseriegale familie ville elske første tur til Copenhagen comics, sjovt nok taler vi om det, men kommer aldrig afsted. Måske det bliver i år?

 5. Dorthe Raaskou skriver:

  Det ville Thure da elske 🙂

 6. Claus H skriver:

  Pigerne glæder sig til at møde en af tegnerne bag adventure time så ville da være rart med et tilskud til billetterne

 7. Charlotte skriver:

  Nøj, det lyder sjovt. Dem vil min unge og jeg gerne vinde.

 8. Ditte skriver:

  Vores søn blev introduceret til det syrede univers for et par år siden, af hans engelske fætter og elsker det!

 9. Rikke Simonsen skriver:

  Åh, jeg elsker bare Adventure Time!
  Det kunne jo være fantastisk at møde nogle af tegnerne! 😀

 10. Anne W. skriver:

  Tænk, jeg troede det der Eventyrtid var noget Cartoon Network-bras, de sad og så! Det er vist mine børn, der skal have mor med på festival og ikke omvendt, hvis jeg skulle være så heldig at vinde billetterne!

  KH Anne

 11. Katrine K skriver:

  Jeg krydser fingre – jeg elsker tegneserier, og det gør min datter også 🙂

 12. Marie skriver:

  Jeg har præcis samme tegneserie-opvækst som dig. Og som tillæg kan jeg sige, at jeg udover jumbobøger og asterix, har al min viden om nordisk mytologi fra Valhalla-serien 🙂

 13. Tina Beth skriver:

  Eventyr-tid, tag vennerne med!
  Snabelone og Prinsesse Sukkermås håber og krydser 🙂

 14. Jacob Uno Pescettini skriver:

  Oh ja! Jeg vil afsted!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.