Dagen før dagen

Jeg er helt spændt.

Også fordi ham den anden er oppe til sin absolut sidste, og denne gang mener vi det, eksamen i dag. Han er færdig om… 13 minutter. Bare han består. Kan ikke overskue andet.

Har medbragt chokoladekage til arbejdspladsen i anledning af dagen i morgen, men kan ikke længere skrive helt ærligt om kagens oprindelse. Jeg mener, FØR denne artikel i Bibliotekspressen, som var i i går, kunne jeg GODT have skrevet noget sjovt noget om, hvordan jeg har en ovn der stadig/endnu/igen ikke virker og derfor var nødt til at købe kagen ved en bager. Og hvordan jeg kl. 7.04 i morges, stod og skar den til og bankede på den, for at få den til at se mere hjemmelavet ud. Men nu… nu kan jeg jo ikke afsløre den slags på bloggen længere. Nu er jeg nødt til at skrive, at jeg selv har bagt den – af tre omgange, for at få den ind i min lille bordovn. Pokkers også.

Opdatering – han fik 9, den gamle hjemmedreng!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

6 Responses to Dagen før dagen

 1. Kirsten skriver:

  Hej Julie
  Tillykke med Stoffer. Og ha en rigtig god dag i morgen.
  Nu bliver jeg jo slet ikke 30, men tænkt sig at mine søde mand har inviteret svigerfar på lørdag.. Ikke for at holde fødselsdag, men.. FOR AT STØBE GULV!!
  Ok.. han havde spurgt om det var i orden, men altså..
  Kh

 2. Maria skriver:

  Tillykke med den runde dag ! 🙂
  Og med kagebagningen…
  Og ham, der forhåbentlig er bestået… 🙂

 3. Irene skriver:

  Hey tillykke med Stoffer.
  Glæder os til i morgen, til at se jer og også til at se huset!

 4. Hanne skriver:

  Er helt vild med din template! Hvor har du den fra?

 5. Julie - the one and only skriver:

  Hej Hanne. Det var først en af standarderne, som man kan vælge ved smartlog. Men som den html-haj jeg er, så har jeg ændret en hel del selv og så har jeg fået en illustrator, Pia Olsen, til at lave alle de fede vignetter og mit “logo” i toppen. Så du kan aldrig finde en, som er helt magen til 🙂

 6. Tina. skriver:

  Hej Julie – tillykke med det hele.
  Ja du er jo efterhånden en ret offntlig og nærmest kendt person:-) I hverttilfælde i mit lille liv. har nu fulgt dig siden du ventede Clara(eller er det nu med K?) og frem til nu. Læser alle dine indlæg og hå sågar spottet dig i virkeligheden engang – haha….
  Nå men forleden tog jeg mig selv i at undre mig over atjeg ikke skulle med til din fødselsdag, når jeg nu kender dig så godt – igen haha….
  Nåmen…. tak for god underholdning og fordi du gang på gang bekræfter mig i at jeg ikke er helt alene om mærkelige tanker osv.
  Hilsen Tina – engang toga.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.