Dagens møgunge

Nu med møg overalt! Jeg synes Københavns kommune bør sætte betalingen for børnehave pladser ned! Det er jo tydeligt, at vores børn arbejder hele dagen i kulminerne. Og det vil jeg da ikke betale for!?!

20110511-114422.jpg

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

6 Responses to Dagens møgunge

 1. Din Svoger skriver:

  Hvis vi skal overkomme ældrebyrde må alle i samfundet yde deres. INGEN må blive efterladt på perronen.

 2. Marlene nu i Norge skriver:

  Ej, det er sgu for ringe. Gider de ikke engang vaske dem bagefter, så man ikke skal belæmres med kulstøv i hele hytten?

 3. Frau Putz skriver:

  De gør det samme i Hvidovre Kommune. Særligt givtigt er det med førskolebørn i fritidshjem. De kan tydeligvis slæbe endnu mere kul nu, end da de gik i børnehave.

  – og så forsinket “Hej”. Jeg synes jo nok, at jeg kunne genkende Annes “boddeler” et eller andet sted fra. Argh…! Hvorfor er det så først bagefter, at jeg får læst, at det var dig, der havde sjove broderede IPhone-sokker med. Ahrmen altså… Typisk mig!

  KH Karina

 4. Anne Christine skriver:

  …kommer til at tænke på den dag hvor jeg hentede min (på det tidspunkt) eneste søn fra børnehaven. Mødet med en fra top til tå mudderindsmurt pode var uforglemmelig! Det første jeg gjorde var at hente kameraet og forevige situationen. Det andet – at afklæde barnet udendørs før han blev sendt i bad…

 5. Linda skriver:

  I Odense slæber de også kul åbenbart – fatter ikke hvordan hun (den lille på 3) kan blive så beskidt hver dag. Og tøjet er en saga for sig. Synes altså ikke den store gjorde sig så beskidt, hmm..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.