Dagens tanker i vilkårlig rækkefølge

Tanke 1: Hvad nu, hvis de ikke sender min taske pga terror? Man kan jo aflyse hvad som helst i den ånd. Hvad nu, hvis grænserne er lukkede for tasker? Eller hvis et eller andet er nede i London, så den ikke kan shippes?

Tanke 2: Kan man tale om, at det fuldstændige karaktermord på ens uskyldige 2 årige datter er tilendebragt, når hun – helt umotiveret og af hjertets fulde kraft – skriger; tøøøj! TØJ! og begynder at spjætte med arme og ben, endnu fastspændt i sin cykelstol – i det man parkerer sin cykel foran en af amagerbrogades trendy børnetøjsforretninger, som har udsalg? Eller er det bare det med, at æblet ikke falder langt fra stammen?

Status på 2 års US ved egen læge: 84 cm, 12,2 kg. – følger sin kurve fint, også med hovedstørrelsen. Fontanellen er ikke vokset helt sammen endnu, men ifølge lægen er der no worries? Det vil jeg godt stille mig tvivlende overfor, men det skal selvfølgelig bare ske "i 2 års alderen" og hun har jo et helt år at være 2 i, endnu. Trods alt.

Og hvordan kan det være, at min foddame først har ledige tider i september?? Hvad har folk gang i, med deres fødder? Og kan vi andre lige få lov til at være her også?

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

One Response to Dagens tanker i vilkårlig rækkefølge

  1. carina skriver:

    Karaktermord???? Nej hun er da bare en pige, personligt har jeg to piger der skriger på SKO!!!! sher gang de ser en skobutik.
    Fontanellen gror først sammen når de er teenagere, men der skulle ikke være en mærkbar fontanelle fra tre års alderen.
    Knus Carina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.