Dagens tilstand

Minuttets humør: nogenlunde.

Bedre end i går, i hvert fald. Måske hende zone-aku damen satte nogle nåle i mit punkt for ZEN? Under alle omstændigheder føles det bedre i dag. OG jeg har min tid til massage om nogle timer. Nårh ja, og den der ekstra tid til zone, hos en dame i Vanløse.

Måske hjælper det også at mærke jeres store engagement i min tilstand. Det er sødt af jer, som I gerne vil give mig dårlig mave 🙂

Jeg har også sovet helt fantastisk. Hverken Klara eller jeg har været oppe og tisse i nat! 

Og så hjalp det faktisk, på en obskur måde, at Suzy bragte astrologi på banen. Når nu vi var ude på et overdrev alligevel, så mente hun ligeså godt vi også kan tage det med i betragtning. Og her må jeg erklære mig enig. Intet overdrev uden astrologi.

For med det synspunkt i bagagen, så kan vi hævde, at det barn kommer præcis når det SKAL komme, for at blive netop det vidunderlige barn, det vil blive. Tænk, min mor gik 10 dage over med mig, og havde hun ikke gjort det, var jeg aldrig blevet sådan en herlig sankt hans aftens unge. Faktisk var jeg dårligt nok blevet krebs, og alle der kender mig, de VED bare at jeg ville slet slet ikke egne mig som tvilling. Jeg ville jo være et helt andet menneske så!

Og jeg gik 11 dage over med Klara, og havde jeg ikke gjort det, så var hun aldrig blevet sådan et skønt 070703 barn. Og selvom vandmænd er nogle herlige typer (min søster f.eks.), så er en stille, drømmende fisk nok bedre til Klara og jeg, der er krebse. Og en fisk bliver det først på den anden side af d. 18.2. Stakkels Kristoffer (atypisk skytte) – han får sin sag for, med alle de tudvorne kvindfolk (følsomme vandelementer) i husstanden.

“Generelt om Vandmanden

Frihed og uafhængighed er nøgleordene hos Vandmanden, ligesom venskaber og gruppeånd også er vigtig, men som Vandmand er man ikke én af flokken – man er én. Det viser de så på en lidt provokerende og oprørsk måde. Det kræver en del af omgivelserne at forstå, at de ikke prøver at være vrangvillige, men blot giver udtryk for deres selvstændighed.

De er fulde af ideer og tanker om fremtiden, ja nogle af dem er endda forud for deres tid, eller formår at præge samfundet i den tid de lever i. Vandmanden elsker pludselige forandringer og der sker altid noget uventet i deres nærvær. En Vandmand kan arbejde utrætteligt med opfindelser, og lader sig ikke stoppe af modstand.

Kærlighed

Vandmanden knytter stærke venskaber, der ikke må forveksles med forsøg på utroskab, de er en trofast partner, men behøver luft omkring sig. Forfør dem med lange diskussioner om politik og samfundsforhold. De siger sandheden, men kan være lidt klodsede på kærlighedens arena.

Generelt om Fisken

Fisken er en drømmer og kan derfor virke både hemmelighedsfuld og verdensfjern. Her er ingen ønske om at nå til tops på karrierestigen, eller interesse i en akademisk verden af ideer. Omgivelserne har tendens til at opfatte dem som en eneboer eller en fantast. Eventyrlysten er udpræget, om end disse eventyr ofte foregår inde i deres eget hoved.

Fisken er følsom og de kan se dybt ind i andre mennesker og er nysgerrige. De har ikke den bedste ordenssans, men til gengæld er dette jo et symbol på kreativitet og her er Fisken de andre tegn overlegen. De er utrolig kreative og kunstneriske, tiltrækkes ikke af almindelige jobs, men ønsker nærmest et kald eller en mission.

Kærlighed

Det intense følelsesliv giver også dybde i kærlighedslivet, hvor de er meget romantiske og sentimentale. Den seksuelle side af kærligheden er af stor betydning og han/hun er en god elsker. Du kan regne med at få et forhold fuld af overraskelser, både følelsesmæssigt og økonomisk.”

Kilde: www.stjernesvar.dk

Hmm… måske er en vandmand alligevel bedre? Måske ville jeg som mor, blive ret utålmodig med min lille fisk, hvis den ikke vil have nogen karriere og ødsler med økonomien? Det kan vi krebse ikke lide.

“Generelt om Krebsen

Krebsen er følelsesmæssig letpåvirkelig, men også selvsikker og udholdende. De har stor medfølelse for andre og en stærk intuition, der findes ikke den hemmelighed, som en Krebs ikke kan afsløre, hvis de ønsker det. En typisk Krebs, bryder sig ikke om at diskutere deres eget privatliv, men elsker at høre om andres. Måske derfor føler folk instinktivt, at Krebs er de rette at komme til for at få gode råd, fordi en Krebs kan lide at tage sig af andre, dette gælder ikke mindst deres familie, som er det faste punkt for alle.

Erhvervsmæssigt støder man tit på en Krebs i omsorgsjob/socialt arbejde, eller de formår at bringe det moderlige islæt ind på arbejdspladsen.

Kærlighed

En Krebs kaster sig ikke om halsen på nogen, uden at granske partneren omhyggeligt, men til gengæld giver de heller ikke slip på et så velovervejet forhold. Enten holder de af at tage sig af partneren, eller de forventer en moderlig omsorg. En stærk lidenskab med venlighed og sympati.”

Hahahaha citat “En typisk Krebs, bryder sig ikke om at diskutere deres eget privatliv” – nej, vi kan ikke lide at diskutere det – men vi har absolut ingen problemer what so ever, med at skrive om det på internettet! 😀

 

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

13 Responses to Dagens tilstand

 1. Lone skriver:

  Ve-kagen……..Den meget berømte, ikke særligt virksomme, men smager efter sigende ganske godt. Har forsøgt at formidle den til 2 der var ooooover tid (godt 2 uger) og bare truslen om at bage den, satte veer i gang pronto.
  Og her er den så:
  4 æg
  1 dl sukker
  300 gr margarine / smør
  230 gr mel
  300 gr mørk chokolade
  1 spk kakao
  200 gr kokosmel
  1 håndfuld rosiner
  1,5 dl stærk kaffe
  1 spk bagepulver
  Rør smør og sukker sammen, tilsæt æggene 1 ad gangen sammen med 1 spk. mel. Tilsæt så resten af melet og kakaoen. Smelt ½ af chokoladen i kaffen og rør kokosmel og rosiner i. Rør blandingen i kagen. Kagen bages i en rund springform, ca. 1 time ved 180 grader. Smelt resten af chokoladen og smør det oven på kagen når den er afkølet.

 2. Liza skriver:

  Kæreste Julie. Jamen jeg følger med spænding og slet skjult misundelse din hverdag og glæder mig til at læse om bebsens vej til verden 🙂 Jeg er en af de der vildt mærkelige kvinder der synes det er spændende at føde, så jeg ææælsker bøger om fødsler og at høre om andres 🙂
  Jeg håber at fødslen bliver nem for dig og tænker at Klara bliver en sjov og rigtig kærlig storesøster.
  Alt godt til dig og dine.
  Knus Liza

 3. Lone skriver:

  Nemlig – min søn er jo også krebs (sjovt nok, når han nu har fødselsdag samme dag som dig 😉 og jo……han er en følsom, men selvsikker og letpåvirkelig lille rad. I disse dage dog eddikesur. Fun, med en 3½-årig der er muggen. Og temperementet står meget dårligt til en skorpion-mor, hi hi.
  Men Julie – nu går jeg lige ud handler ingredienser til den berømmede ve-kage (dog ikke virksomme, men bare truslen om at bage den er nok) og starter den der ovn, ikke? Så har du nyfødt baby om….lad os nu lige se…… 5 timer!? Kan det passe dig?

 4. Irene skriver:

  Bare lige dette link fordi du vist nok snakkede om ingefær
  http://politiken.dk/tjek/dagligliv/sundhed/article467480.ece

 5. Lisbeth skriver:

  Julie – seriøst… Jeg sniger mig til at læse din blog, om der skulle være nyt, når jeg er på arbejde – og der hvor jeg arbejder, er det FORBUDT :o)
  Bebs kommer når tid er – ve-kagen tager tid at bage, smager vildt godt – men det eneste jeg fik ud af det var kvalme fordi jeg ikke kunne stoppe med at smovse :o) GLÆDER mig så meget til at læse din blog fremover… Kh Lisbeth

 6. manna skriver:

  Altså jeg kender ikke så meget til at gå over. Fødte præcis på termin. MEN, min jordemoder havde anbefalet en uges tid før, at jeg begyndte at tage “Evening Primrose Oil” (ved ikke lige hvad det hedder på dansk) da jeg også var bange for at gå over tid. jeg nåede jo kun at tage dem nogle dage, så gik fødslen igang. Det ville den måske have gjort alligevel, men altså værd at prøve måske.
  Hun anbefalede også akupunktur. Men det nåede jeg aldrig at prøve. Det her var alt sammen i USA, hvor de er lidt hurtigere til at springe til for at sætte en igang, og det ville jeg bare undgå.

 7. julie skriver:

  Ingefær? Det er da vist en af de få ting der ikke har været nævnt 🙂 Kan ikke døje skidtet. Men tak for link – jeg vil så fortsat med god samvittighed holde mig fra den slags!

 8. Irene skriver:

  Ok :o)
  Så kalder vi det bare en advarsel…
  Hils familien

 9. Suzy Q skriver:

  åhr jeg ber! :o)

 10. Liza skriver:

  Jeg arbejder i Matas og vi har lige i dag fået meddelse om, at ingefær i for høje doser kan skade fosteret under graviditet. Synes lige I skulle vide det, da der er blevet snakket ingefær.
  Knus

 11. Line skriver:

  Det er måske i virkeligheden et af de bedste trick bare sådan at forvente at gå over tid. Med min søn, der nu er halvandet, havde vi ikke helt lagt os fast på navnet, og jeg var stresset pga. bryllupsinvitationer og festplanlægning – men jeg havde jo god tid, for alle sagde jo… Og så kom han to dage før termin. Jeg er også skideræd for at gå over tid pga. fostervandsforgiftning, nedsat moderkagefunktion osv. osv. Jeg bor heldigvis i et land, hvor jordemødrene har knap så meget magt, og her må man maks. gå 10 dage over – lægernes beslutning! Allerede på 2. dagen efter termin tilbydes igangsætning, på 6. dagen igen og på 10. dag har man intet valg! Det kan du jo fortælle din jordemoder, når du vifter hende i hovedet med reglerne og den ed der 😉
  God fødsel, hilsen Line der selv har termin om tre måneder med et lille pigebarn.

 12. julie skriver:

  Nej, du godeste Sanne – Løver – de er ikke nemme. De er alt muligt andet godt, men ikke nemme! Og så af dem. ER faktisk godt, du er skytte. Jeg, en krebs, havde aldrig klaret det!

 13. Sanne skriver:

  Jeg kan ikke helt følge dig ang. at gå over tid, for jeg fødte en måned for tidligt. Var ved at føde 2½ måned for tidligt, men blev lagt ned. Jeg går overhovedet ikke op i stjernetegn, men sjovt nok vidste jeg at det var en løve som var inde i maven. Hans far er meget typisk løve og svigermor går op i den slags, så lidt har jeg hørt om det. Og ganske rigtigt jeg fødte et par dage efter løve-skillelinien, så nu har jeg TO arketypiske løver rendende rundt derhjemme – godt jeg er skytte! 😉
  Jeg vil ønske dig en fantastisk fødsel, glæder mig til at læse om den. Jeg vil også håbe at du får et nemt barn – for det fik jeg ikke!
  kh.
  Sanne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.