Dans det væk

Søndage er til afslapning og dovenskab og alt det med hvilen. Men man hviler også udmærket med dans. Og pludselig i dag, kom jeg i tanke om at vi dansede til den her til julefrokosten med arbejde. Og det var sjovt. Og siden Christina og Meredith fra Greys Anatomy lærte mig at “dance it off” er det noget jeg bruger rigtig meget. Musik og dans hjælper på alt. Næsten. Men rigtig meget så.

Jeg kan lide Taylor Swift fordi hun har selvironi og komisk sans. Det kan man ikke få for meget af. Players gonna play, haters gonna hate, heartbreakers gonna break, fakers gonna fake. I´m just gonna shake shake shake. Så er det sagt.

Og jeg synes vi skal lave en danseklub. Den skal hedde Dans det væk. Og når jeg har booket lokalet, dj´en og det blinkende lys, så sender vi invitationerne ud. Jeg tænker det bliver i løbet af januar. Så er der også noget at se frem til.

Ellers gik det udmærket med Baby Eva i nat. Hun var vågen nogle gange og jeg blev totalt kureret for min skitzoskrukhed. Den tilstand hvor din livmoder river dig rundt omkring ægløsning, og råber KOM SÅ DAME! DU KAN NÅ EN TIL! DU VED DU HAR DET MEGET BEDRE I DIN KROP NÅR DU ER GRAVID!!! Og din hjerne råber tilbage: neeeeeeej!!!! Jeg vil ikke mere! Jeg har lige fået min frihed!! Alt er så nemt! Og livmoderen råber ER DER EN SØMAND TIL STEDE????? Og hjernen vil danse det væk.

Så. Velbekomme 14.12. Selv tak for en dag.

Dette indlæg blev udgivet i Hverdagsliv og tagget , , . Bogmærk permalinket.

9 Responses to Dans det væk

 1. Marie skriver:

  Jeg vil med i januar!! Tag mig med!! 🙂 Ikke så meget pis, bare dans. Min yndlingssetting.

  Og jeg er helt ombord på hvordan små 2-årige kan kurere dig fra skrukhed. Min lille charmetrold, som ikke er til at stå for i dagtimerne, kan drive til vanvid om natten. Jeg er fandme også færdig med det pjat.

  Jeg laver en genial moscow mule, hvis vi skal gøre dansefesten til en allnighter 😀

 2. ulla skriver:

  Åhhh ja, dans det væk. Jeg vil med til den danseevent. Vi danser sgu generelt for lidt og når jeg endelig slår mig løs herhjemme, råber ungerne “stooooop, moar”. Fatter ikke hvorfor.
  I´m just gonna shake it, shake it, shake it!!

 3. lene skriver:

  hej Jules – du MÅ lige fortælle mig hvordan jeg kan komme til at se den Librarian-serie?? Behøver ikke at være på gratis/snyde måden – er klar på at betale for den? Men synes ikk jeg kan finde nogle steder på nettet hvor jeg kan komme til at leje den?

  Tillykke med den afskrukkiserede livmoder 😉

 4. Mette skriver:

  Hej Julie – det er ikke så meget om dans, selv om jeg er all for it, men ser du the 100? Den kører på den amerikanske netflix. Den er lige dig, teenage love angst i survival setting: http://www.IMDb.com/tt2661044/

 5. Kammamamma skriver:

  Min datter sov ikke i to døgn i weekenden og var så grænsesøgende at jeg seriøst overvejede at smide hende ud i legehuset og lukke døren med gaffa.
  Alligevel har det ikke kureret min skrukhed?! Jeg vil STADIG have én til?! Jeg er jo syg.
  Vi sial danse når hun kommer hjem fra vuggestuen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.