Dårligt salg

Hvis man sidder og er telefonsælger, hvorfor tænker man sig så ikke om? Vil man ikke gerne sælge så meget som muligt?

I løbet af en aften, indenfor de sidste tre timer, er jeg blevet ringet op ikke færre end tre gange. Først af en der ville sælge mig et abbonnement på Jyllands Posten. Dernæst af GAD research, der ville spørge mig om noget med moderskab og holdninger. Og sidst, men ikke mindst, at nogen der ville sælge mig et abbonnement på magasinerne Junior og/eller Vores Børn.

Tror I jeg gad købe og/eller svare på noget som helst?

Hvad laver folk mellem 18 og 21? Især mødre med holdninger og manglende abbonnementer på børne magasiner? Ja, hvad tror I selv?

Vi laver aftensmad, vi tørrer snotnæser, vi spiser aftensmad, skifter bleer, tørrer røv, råber af vores mænd. Og så børster vi tænder, læser historier, synger sange og render frem og tilbage mellem værelser og stue i fast rutefart.

Og når vi endelig er færdige med det, hvad vil vi så? Snakke i telefon med åndssvage sælgere? NEJ! Sjovt nok ikke. Vi vil sidde ned. For første gang i dag. Og vi vil se tv. Især når der er doku om Jørn og det der med kvinderne der er gået ud af byen. Læser sælgere ikke tv-programmet? Burde de gøre. 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

5 Responses to Dårligt salg

 1. Den lange neger skriver:

  Hehe.. Jeg bliver simpelthen nødt til at fortælle dig at jo, du kan tro vi læser tvprogrammet… og da der var Anna Pihl kiggede vi alle på hinanden kl 19.59, tog en dyb indånding og ringede videre.. det samme skete med vild med dans, x-factor osv…
  Grunden til at vi bliver ved med at ringe er at der stadig er ENORMT mange der gider deltage – faktisk er der folk der bliver glade når vi ringer.
  Sure mennesker vænner man sig til at ignorere og folk der siger: Aiiij I ringer altid lige midt i aftensmaden – “Aftensmaden” starter kl 17 og for nogen er den stadig ikke slut når vi stopper med at ringe kl 21… Og det ER altså svært ud fra et telefonnr at se om dem vi ringer til spiser, har gæster, har grædende børn eller ser et spændende indslag om Grønland i tv…
  Jeg vil lige pointere at jeg IKKE er telefonsælger – men telefonINTERVIEWER – telefonsælgere skal dø :p

 2. Lisbeth skriver:

  Julie – må give dig ret… bliver SÅ irriteret over at de så oven i købet siger “Lisbeth” som hvert 3. ord… hvilket kursus er det de har været på hvor de lærer at man bliver super sælger og ikke mindst, bliver vel modtaget, når man bare husker at sige den potentielle kundes navn rigtig mange gange… åh, det er så belastende…!

 3. Suzy Q skriver:

  Så ringer der en der er født i firserne til mig og siger: “Gider du deltage i bla bla bla”
  “Nej” siger jeg så meget høfligt “det har jeg desværre ikke tid til”.
  Så sagde han: “Du GIDER ikke, eller hvad?”
  Lige dér besluttede jeg mig for ALDRIG at deltage i noget af den slags igen.
  Og svarede: “Nej, jeg sagde jeg har ikke tid. Jeg får gæster om 5 minutter”, hvilket var den sande årsag.
  Er jeg ved at blive gammel? Jeg gider bare overhovedet ikke at blive talt sådan til, når jeg tager min telefon.

 4. Lone skriver:

  Jeg starter som regel med at afslå samtalen høfligt, men jeg bliver helt italiensk når de insisterer – uanset om det er en sælger eller en interwiewer.
  Noget het andet – så at der i denne måneds “vi forældre” var en gave med – en lille pakke Natusan vådservietter. Jep, det skal da nok få mig til at synes det er et fremragende blad, at I sender en lille kemikaliebombe med

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.