De fede kommentarer

Enten er alle børn super tørre i deres kommentarer, eller også er Klara virkelig mors pige også hvad angår humor?

Lige nu sidder vi og ser Talent 2008, som hun elsker. Merrylou træder ind på scenen i sit pocahontas costume og er slangemenneske med stort S – og så snor hun sine ben baglæns rundt om sig selv og putter en fod under hagen eller noget, og Klara – tillidsfuld og loyal – siger; “det der kan du da også, ikke mor? Kan du ikke?” … øhh, nej? Jeg kan fandme dårligt rejse mig fra sofaen efterhånden…

Og i morges, da hun skulle afsted i børnehave, havde hun en virkelig dyb samtale med sin far ude i entreen, omkring Oscar Emil og kærlighed, og at hun havde skrevet ham et elske-brev. Og så siger hun; “når Oscar E og mig skal giftes, så er vi i hvert fald meget gamle, ikke far? Så går vi også med stok, ikke?”

Og i går sagde hun til mig; “du er den smukkeste af alle, mor. Du er også smukkere end mig.” Jammen okay, mange tak, siger jeg så. Og hun fortsætter; “det er fordi du har mange flere kjoler end mig”… hmm. Tror faktisk ikke engang det er sandheden.

Opdatering:

I går, da de kørte i bilen, spurgte stoffer Klara, hvordan Agnes så ud – det spørger vi hende om, for at få at vide om Agnes er faldet i søvn, der omme bag i. Klara svarer; “hun ser bare HELT perfekt ud!”

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

4 Responses to De fede kommentarer

 1. Anne skriver:

  Jeg tror nu Klara kan noget helt særligt med tørre bemærkninger. Det er faktisk kun et par dage siden, jeg igen kom til at tænke på hendes bemærkning om Hello Kitty tøjet i sommer. Hold op hvor jeg grinede af den også!

 2. mariie skriver:

  Jeg synes, det er SÅ sødt, at hun er optaget af det her med at elske. Det glæder jeg mig til! Herhjemme skal der i øjeblikket svares på spørgsmål om døden … så jeg vil gerne spole frem til det med kærlighed 🙂

 3. Ditte skriver:

  Jeg skulle også lige til at skrive det om Hello Kitty tøjet! Den synes jeg altså også var helt vildt god!! Tror også, der er et eller andet med generne her!

 4. katrine skriver:

  Var det et Pocahontas-kostume??? Jeg troede hun var klædt ud som en pepperkagemand!
  *Hahahahaha*
  …Det gav heller ikke så meget mening..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.