De fede kommentarer

Enten er alle børn super tørre i deres kommentarer, eller også er Klara virkelig mors pige også hvad angår humor?

Lige nu sidder vi og ser Talent 2008, som hun elsker. Merrylou træder ind på scenen i sit pocahontas costume og er slangemenneske med stort S – og så snor hun sine ben baglæns rundt om sig selv og putter en fod under hagen eller noget, og Klara – tillidsfuld og loyal – siger; “det der kan du da også, ikke mor? Kan du ikke?” … øhh, nej? Jeg kan fandme dårligt rejse mig fra sofaen efterhånden…

Og i morges, da hun skulle afsted i børnehave, havde hun en virkelig dyb samtale med sin far ude i entreen, omkring Oscar Emil og kærlighed, og at hun havde skrevet ham et elske-brev. Og så siger hun; “når Oscar E og mig skal giftes, så er vi i hvert fald meget gamle, ikke far? Så går vi også med stok, ikke?”

Og i går sagde hun til mig; “du er den smukkeste af alle, mor. Du er også smukkere end mig.” Jammen okay, mange tak, siger jeg så. Og hun fortsætter; “det er fordi du har mange flere kjoler end mig”… hmm. Tror faktisk ikke engang det er sandheden.

Opdatering:

I går, da de kørte i bilen, spurgte stoffer Klara, hvordan Agnes så ud – det spørger vi hende om, for at få at vide om Agnes er faldet i søvn, der omme bag i. Klara svarer; “hun ser bare HELT perfekt ud!”

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

4 Kommentarer til De fede kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.