De har lavet en til…

Ja, de unge mænd nu om stunder er meget produktive. Nu har de lavet en til video til den der Røde Kors konkurrence. Den er ikke så sjov som den første, men den er meget sød alligevel, og så står de og rapper og sådan noget moderne noget.

Gæt hvem der er min hjemmedreng?

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=nbZmyVgujgc&hl=en&fs=1]

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

6 Responses to De har lavet en til…

 1. Trine skriver:

  Aj, den er cool, den her! Virkelig, virkelig cool! Meget prof lavet synes jeg.

 2. Anne skriver:

  Svært at vælge hvilken af de to film de har lavet der er bedst – men ingen tvivl om at de har lavet de to fedeste film i konkurrencen!
  …Min søn på 8 år har kigget med på youtube. Nu sidder han og spørger “den hvor de to mænd bare ringer på og får en halvtredser, hvorfor er den sjov, hva’ mor?”

 3. Lillemor skriver:

  Arj, hvor er den tjekket. Jeg tror, din mand er ham den første i videoen. Var det ikke også ham, der åbnede døren i den anden video? Jeg ved ikke lige hvad jeg skal bygge det på, men han kunne måske nok godt ligne en, der var gift med sådan en som dig. Iøvrigt ligner han lidt Nicolaj Peyk.

 4. Lillemor skriver:

  …og hvor er det fint at maleriet på væggen er et billede af en pakke bastognekiks. Hø hø.

 5. Skal De allerede afsted De har jo lige ringet på, ih de unge har så meget de skal nå. Nemt nok din hjemmedreng er den første. Det her er min favorit. Den er super fed! Og anderledes. Og catchy, som man siger. Den bliver den nye store viral film. Jeg ved det. Hvor stemmer man lige?

 6. Lene skriver:

  Hej,
  Undskyld jeg blander mig. Men jeg har brug for hjælp. Ang katastrofe film for ca 8 eller 7 år siden så jeg en katastrofefilm lejet hos den lokale tankstation, der var ikke nogle kendte skuespillere med. Den handlede om hvordan folk kunne opføre sig de sidste timer inden de vidste jorden gik under. Det foregår vist i New York, der var bla en gravid kvinde med, der ikke kan komme hjem til sin mand. Den starter hos en fyr, der er sammen med sin mor og resten af familien hvor moren der er ved at bryde sammen holder juleaften for dem. Den slutter med at den gravide kvinde og manden sidder på toppen af en bygning og pejer pistoler mod hinanden men alligevel ender med at kysse…The end. Har søgt og søgt på netten kan ikke finde den, den var virkelig god. Nogle der kender den?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.