De sidste regnende gaver

Hvis nogen kan huske det, så vandt jeg jo den der ordentlige bunke gaver lige før jul. De er kommet i en lind strøm lige siden. Efter nytår kom der også en del, og det er dem jeg nu endelig har fået taget billeder af. Med min iPhone.

Men det er ikke engang de sidste. Der er kommet flere, lidt med posten og en hel bunke i en trolley som Trine havde med da hun var på besøg sidste weekend. Dem mangler jeg også at tage billeder af. Jeg håber ikke, at de glade givere på nogen måde tolker dette som utaknemmelighed, for det er det altså ikke. Jeg elsker hver og en af de gaver. Men der er mange. Og det er et stort arbejde at tage billeder og uploade og poste dem. Man skal i hvert fald lige have en ledig aften.

Her er en af dem jeg virkelig havde glædet mig til at modtage. En original illustration af Nina Borges. Da jeg først så hendes billeder, besluttede jeg på stedet at købe et, hvis jeg ikke vandt den bunke hvor der var et i. Så jeg tror det er skæbnen, at det her billede kom hjem til mig. Det er en skat.

Og her er en lækker gave fra Miss Vera. Pigerne er vilde med hjertepuderne og jeg elsker det bløde bomuldstørklæde. Det er meget klassisk.

Og den lækre gave fra Christina. Hvedepuder, der gode til varme på ømme steder. Desværre har vi ikke en microovn, så jeg kan ikke rigtig varme dem op, selv om jeg sagtens kunne bruge dem. Jeg lægger dem på radiatoren og forsøger at opnå lidt af den samme effekt. Men fine, det er de.

En nyttig bog, om klæder og skabe. Den havde jeg godt nok i forvejen, men så kan jeg måske arrangere en give away med det ene eks. på et tidspunkt, så den kan komme andre til gode.

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.