dejlig dag og måske bil??

Sikke en dejlig søndag. Vejret er jo pragtfuldt, så jeg har nydt altanen hele dagen og også siddet lidt nede i haven.
I går var jeg hos M og spille risk. Min søster og hans bror var der også. Først fik vi god mad, så tændte vi for melodi grand prix i baggrunden og spillede risk. Jeg synes melodi grand prix er noget anderledes nu, end da jeg var lille. I dag drejer det sig vist mest om, hvem der har mindst tøj på? Eller også er det bare mig der er snerpet… Det tror jeg faktisk jeg er blvet af at være gravid. Jeg kan ikke klare tanken om at få en lille pige, der så skal vokse op og været et objekt for nogen, og som skal kæmpe for ikke at lade sig overbevise om, at hendes største værd ligger i hendes udseende. Nå, det er lang snak – den gider vi ikke ind i nu 🙂

Jeg vandt (naturligvis) risk spillet – jeg er en god strateg – men jeg er nu ikke helt sikker på, om de andre ikke lod mig få det lidt nemmere af frygt for hormonerne og den min spaltede personlighed (julie/frk. suresen)…
Det regnede og tordnede og lynede helt vildt, så da jeg endelig skulle hjem, alt for sent – ca. halv tolv, fulgte min søster mig med en paraply. Min ven M bor lige 4 nr. henne ad gaden, så der er ikke langt hjem. Vi nåede dog at blive våde, da jeg gik ekstremt langsomt p.g.a. det med benet. Det er mange dage siden, det har gjort SÅ ondt i det ben. Jeg tror måske, det var ford idet var så sent og jeg var overanstrengt?
I hvert fald kunne jeg dårligt sove pga smerterne og endte med at stå op igen og drikke noget mælk og tage en pinex. Men den hjalp ikke, så jeg lå længe og lyttede til larmen fra hele gaden. Der bor mange unge mennesker i min gade, og åbenbart holdt ALLE fest i går. Til sidst begyndte jeg at græde fordi jeg havde så ondt af mig selv, så jeg vækkede kæresten og bad ham forsøge at massere mig. Men han kan ikke rigtig komme til, lige dér hvor det gør ondt, især når jeg ikke kan ligge på maven. Til sidst lagde jeg mig med hovedet i fodenden, så han kunne ligge og massere mig under fødderne og det hjalp, så vi faldt i søvn sådan. Dér vågnede jeg så kvart i seks, til strålende sol, men fuldstændig smadret. Stadig ondt i benet og oven i det fik jeg senere smerter, som menstruations smerter, og det skræmte mig ret meget, fordi folk siger veer føles sådan. Men der var kun 2 og så gik det væk igen. Da jeg endelig stod op, blev jeg svimmel og fik kvalme og flimmer for øjnene, så jeg lagde mig igen. Efter at have sovet 2-3 timer føler jeg mig fuldstændig normal og frisk igen. Så det var nok bare udmattelse.
Så ringede min far og sagde, at min gudfar havde besluttet at give os hans ene bil gratis! Han havde en handikappet kone (som døde sidste sommer), så de havde en virkelig grim, gammel, ombygget opel kadet. Den er bygget om sådan, så man lige kunne køre en kørestol ind bag i. Så han var kommet til at tænke på, at den da ville være perfekt til at køre rundt med en barnevogn bag i. FANTASTISK!!! Den er på gule plader, grim og gammel, men den er billig og nysynet og hvor bliver det dog nemt, til sommer, at få barn og hele menageriet med til Fyn og Falster. Han skulle lige være færdig med at køre noget haveaffald væk i den, men så kunne vi hente den sidst på ugen.

Det letter mig bare for SÅ mange bekymringer.
Lige bagefter ringede min indiske ven Vinay, fra Spanien. Ham har jeg ikke snakket med siden…ja, ikke siden jeg var i Bombay til hans bryllup, faktisk, for over et år siden. Han ville bare høre hvordan det gik med det hele, fordi han har haft så travlt med arbejdet og ikke har fået skrevet mail længe.
Og så kom L og U forbi, med billeder fra brylluppet. De skal i gang med fertilitets behandlinger nu, så de er ret spændte. Jeg håber, det lykkes for dem hurtigt.
Så alt i alt, en temmelig begivenhedsrig dag.

Mon ikke man lige skulle snuppe en ispind mere fra fryseren? Det tror jeg nok man skal!
kh Julie, 35+3

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

En Kommentar til dejlig dag og måske bil??

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.