Dejlig dag

Jeg har været til temadag i sæsonens nye børnebøger i dag. Det er noget Gentofte bib holder en gang om året, hvor folk fra forlagene kommer ud og fortæller og viser frem og “sælger” deres nye bøger til de interesserede børnebibliotekarer. Det var som altid meget inspirerende og en god og nem måde at få et hurtigt indbiik i en masse nye bøger. Og der er mange spændende nye ting på vej, synes jeg.

Det sluttede kl. 15 og vejret var godt og lækkert. Der var heller ikke for meget trafik på vejene. Og der havde været rigtig lækker frokost og en masse rare mennesker jeg kender fra de andre biblo´er.

Så hentede jeg børnene, og de var begge to rigtig glade. Agnes stod i sand til knæene og blev for første gang i sin karriere som vuggestuebarn slet ikke pivet da hun genså mig. Hun piver ellers altid lidt når man henter hende, som om hun pludselig kommer i tanke om, at jeg jo fandtes og at jeg jo var gået og helt ærligt, det kunne jeg ikke være bekendt. Men i dag var hun bare glad og ude på legepladsen sammen med en masse andre små typer. Og Klara ville gerne med hjem. Hun kom første gang jeg sagde, hun skulle. Vildt. Plejer altid at skulle jagte hende rundt på legepladsen og insistere på, at nu er det nu og hun kommer jo derhen igen i morgen, altså!

Så kom vi hjem og legede ude i haven, i solen. Og så kom Kristoffer. Så gik vi op, og jeg havde fået mit nye medlemskort til Børn i Byen med posten. Skal til Katvig VIP lagersalg i weekenden.

Så tjekkede jeg mails, og så at jeg har VUNDET ovre på Babybusiness, i den der konkurrence med at promovere sitet. Jeg har jo haft banner og link på her, og har spredt Anettes visitkort ud over byen med lind hånd. Og så har jeg vundet et flexi bath! Sammenklappeligt badekar! Som jeg bare har ønsket mig siden de kom på markedet! YAY!!!

glad i bad 

Der var også en mail om, at den bObles krokodille som jeg har bestilt er blevet sendt og gerne skulle være her i morgen.

kroko-loco 

Og så ringede min gavmilde svigermor og forærede os penge til et splinternyt fjernsyn. Fordi stoffer pev sådan i påsken over, at det gamle døde og at vi nu kun har et 1000 år gammel 20 tommer nokia. Godt at mødre aldrig holder op med at tage sig af deres børn.

måske dette...? 

Så tak, siger jeg bare. Tak, for den dag.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

5 Responses to Dejlig dag

 1. Line skriver:

  Øh, det dér bObles, var der noget med noget rabat -eller er det for sent??

 2. Julie skriver:

  Det var hvis man bestilte inden d. 8.4. og skrev babybusiness i kommentarfeltet. Så det gjorde jeg så.

 3. Katharina skriver:

  Er det stadig kineserkatten som spreder god vinder-karma? for så skal jeg så absolut også have en! Er du forøvrigt på Gentofte hovedbiblio? det er jo der hvor jeg kommer (læs: kom inden junior kom).

 4. julie skriver:

  Vinkekatten er løbet tør for batteri, men den står stadig under pengetræet i vindueskarmen, så måske har den en langvarig effekt?
  Jeg har været på Gentofte før jeg kom der hvor jeg er nu. Det er et rigtig dejligt biblo, og du skal da se at komme der med Junior. De har mange gode arrangementer til mødre og små børn, babybiblo, og de har den hyggeligste legeafdeling. Og nogle branddygtige børnebibliotekarer!

 5. Lis skriver:

  Det var sgu da en af de dage, der bare sparker røv! lækkert – lækkert:))

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.