Den tid på året…

Nå. Folkens. Venner. Ubekendte. Tilfældige forbipasserende. Landsmænd. Whatever.

Der er kun en uge til min fødselsdag. I morgen. I år bliver den helt helt usærlig, kan jeg mærke. Og det endda selv om den falder på en lørdag og burde have alle chancer for at slå sig løs. Men helt ærligt. 36. Jesus Kristus. 36 år??? Kan man så overhovedet hævde at være midt i trediverne længere? Er man i stedet sidst i det årti? Sidst i trediverne?

Det er jeg ikke klar til.

Jeg havde ingen 30 års krise what so ever. Synes det hele flaskede sig dér. Holdt fest med mange fantastiske venner og hel fantastisk familie, i egen have, med rigtig mand og rigtigt job og rigtigt barn. Men jeg tror måske nok, jeg kunne piske en 40 års krise op. 40 år virker meget mere voksent end jeg er parat til. Og så er der hele det aspekt med, at HVIS der skulle være et tredje barn, så er det mere og mere sidste udkald. Og hvis jeg ikke skal have det, hvad skal jeg så lave?

Nyde livet?

Hahahahahahahahahahhhaaa, psyko underholdende. As if man bare kan det. Ligesom læne sig tilbage og hvile på laurbærerne eller hvad havde du forestillet dig?? Bare tænke, det var det. Mand, tjek, job tjek, to børn, tjek, pensionsopsparing, tjek, Toyota, tjek. Nej, det synes jeg ikke. Man skal da have en eller anden drøm. Noget at gå op i. Og hvis det ikke skal være en barsel mere og fuldtidsprojektet “baby”, hvad skal det så være? Hvad laver man egentlig, når man skal give slip på sine børn og ikke være fuldtidssmåbarnsmor mere? Har sex?

Jeg kunne gå videre med planerne om verdensherredømmet. Det har altid ligget derude og fristet. Jeg overvejer også at blive sådan en holistisk yoga-type, hvilket forekommer mig at tage ret meget tid?

Jeg læser allerede bøger, jeg har lidt håndarbejde kørende og går også tit i haven. Og intet af det synes jeg kan udfylde det der 40 hul. Det mest realistiske er nok en blanding af det hele? Og det er måske også det, der kan få en levende deropad? Udsigten til et helt årti der bare skal handle om mig? Tid til mig. Det kunne oven i købet være jeg tabte mig og skrev den bog??? Kliche? Touche.

Nå. Men vi har 4 gode år endnu, til at løse den udfordring i. I mellem tiden synes jeg vi skal fokusere mere på det rent materialistiske og se på min ønskeliste. I år er den mega social media agtig og er at finde på pinterest – lige her – HER (tryk på HER, Mor. Du kan godt se den, selv om du ikke er medlem af pinterest.) Den bliver opdateret løbende og det gode er, at hvis du trykker på billederne kom du langt de fleste gange hen til et sted, hvor du kan købe ønsket online. Så er det bare at bestille. Evt. med gaveindpakning. Super nemt for dig, hvad? Så jeg tror nok, jeg får RET mange gaver i år, ikke?

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

15 Kommentarer til Den tid på året…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.