Dengang min datter blev model…

En anden dag i provinsen, kom vi gående ned ad noget gågade i Århus. Vi var i Århus det meste af den sidste uge i ferien, hvor vi havde byttet lejlighed med en kvinde og hendes familie. Først kendte jeg hende egentlig ikke, men aftalen kom i stand via et babyforum jeg bruger. Så blev vi venner på facebook, og så viste det sig at hun har gået i folkeskolen med en fra min mødregruppe og været i kibbutz med en anden veninde. Og så kendte jeg hende pludselig, på en måde.

Vi var så en tur i Latinerkvarteret, dér i Århus, og havde fået is og brugt flere timer i Krea, hvor Klara ikke kunne beslutte sig og derfor ikke fik noget. Jeg var i Wheat og kunne godt beslutte mig og købte derfor to kjoler med 40 procents rabat. Til pigerne.

Så går Stoffer og Klara foran mig og Agnes, som er i klapvogn. Pludselig er der sådan en lidt smart rødhåret dame, som tiltaler min mand. Min. Hun virker meget venlig. Jeg tænker, de kender hinanden fra noget uddannelse? Og går tættere på, fordi jeg vil gerne vide mere.

Hun er så sådan en caster-type. Som synes, at Klara er helt utrolig yndig. Og ligner en pige på 7-8 år. Om hun må bruge Klara som model, i en reklame de er ved at fotografere til? Det er lige herinde, i en baggård, og vi får et gavekort på 500 kr. for det og billederne bliver kun brugt den ene gang, til den reklame, med det tøj. Det er sådan en, hvor de kun bruger folk de finder på gaden den dag.

Klara vil gerne, og jeg er en irriterende blanding af skeptisk og stolt. Stoffer og Agnes er bare positive. Så vi siger ja. Klara får smart tøj på, bliver stillet på en opsat hvid baggrund og så kommer fotografen så på sit livs opgave. For min ældste datter er en af de der 7 årige. Har I nogensinde prøvet at bede en 7 årig om at smile? Det bliver tit sådan lidt stift og så mangler de altid et varierende antal tænder. Det her er fra sidste år, i år ser tænderne endnu skørere ud og hun har ikke pandehår mere, det er vokset ud og sidder til den ene side.

Men de er søde ved hende og siger kun at hun ser supersej ud og er god osv. Så jeg slapper af og er ikke længere nervøs for knæk på selvtilliden. Men stiv, det er hun godt nok. Ikke den fødte model der elsker kameraet. Og hun har ikke nævnt det med et ord siden, så jeg tror ikke hun har fået nykker eller noget. Måske når den lander i alles postkasser i uge 36…

Og sådan gik det til, at en erotisk buttet kvinde på 160 cm. blev mor til en fotomodel.

(eller to…)

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

14 Responses to Dengang min datter blev model…

 1. Fab Annette skriver:

  Fantastisk berette-kunst Julie. Måtte læse den søde historie højt for manden, der mere hæftede sig ved vendingen: “Erotisk buttet” og nu har gentaget sætningen 3 gange, 4 nu. ;-)))

 2. Kirsten skriver:

  Så er det jo heldigt, at hun også er køn, når hun ikke smiler 🙂

 3. Ihh, tak 😀
  Jeg synes egentlig også bare, vi skal lave tusindevis flere!

 4. Frau Putz skriver:

  Hi-hi. Kender godt de pæne smil sådan nogle 7-årige kan klistre på, når de skal finde en grimasse, der kan passe.
  Til gengæld kan de godt finde ud af at stå stille, mens man fotograferer – hvilket til tider kan være noget af en udfordring med de naturligt smilende Duracell-kaniner på 3 år.

 5. Anne skriver:

  Sgu da ikke spor underligt. I laver så smukke børn, at man næsten får en lille smule ondt i øjnene!

 6. Marie skriver:

  Enig med Anne…ER altså nogle kønne børn I har jer.

 7. Rina skriver:

  Super smukke :- ) håber hun havde en dejlig oplevelse.

 8. AB skriver:

  Narhmen, de er sgu også bare for kønne de par tøser. Og jeg synes altså også at moren er ganske smuk. Så helt tilfældigt er det vel ikke at de er blevet kønne, vel?

 9. julie skriver:

  Nååårhh AB – 🙂 din store flirt!

 10. Maja skriver:

  Klara har det der dybe, uudgrundelige blik, der gør en supermodel både smuk og mystisk. Hun har klart en fremtid der, hvis hun vil (men husk også at få hende til at tage en eller anden trendy universitetsgrad oveni …). Og Agnes er da bare uimodståelig med en lidt modelagtig positur – det kan kun blive godt!
  Tillykke med to smukke døtre – lav gerne flere 🙂

 11. AB skriver:

  Altså flirte er det eneste jeg kan komme på, der rimer med mit navn 🙂

 12. Julieumulie skriver:

  Det var da os på tide sys jeg nok!! HUn er jo guddommelig smuk mand!!

 13. Morfar skriver:

  Vil kommentere posten ovenover, det er en FED pung! 🙂
  Nej jeg vil ikke være med i gavelegen, derfor jeg kommenterer her.

 14. julie skriver:

  hahaha, morfar – kom nu, spring ud som krea-blogger! Men ja, den er herrenice, jeg elsker den!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.