Der blev chokoladekage tilovers :-)

Sikken en pragtfuld dag. Jeg havde skidemeget styr på maden, så vi stod rent faktisk NEDE i haven og MODTOG gæsterne, da de ankom kl. 11. Og vi stod der MED couscous- og pastasalat, medsamt 47 stk. minifrikadeller!

De andre medbragte også masser af mad, og jeg tror alle blev mætte. I hvert fald er min Rützou kjole blevet strukket i sømmene… Måske var det derfor, den ellers sympatiske underbo (som har mikkel på 3 mdr.) spurgte om jeg var gravid igen?? Arrggg, gider hele verden snart holde op med at stille det spørgsmål? NEJ, jeg er ikke gravid igen, for 117ende gang. Jeg ser bare sådan UD. Nogen af os har rent faktisk en fysik af hvilken det fremgår at vi har tarme og indevolde og organer i maven. Er det min skyld, man ikke kan se det på 14 åriges maver? Og jeg havde hverken drukket vand eller spist morgenmad, fordi jeg VED at så buler jeg ud. Ja, det lyder total neurotisk, men det var mit valg. Jeg tror, der er noget galt med min mave, for den hæver virkelig.

Nå, men nu skal det hele jo ikke handle om min mave (selv om den fylder meget, julie! hrahr hrahr hrahr!) Dagens fødselsdagsfest-barn nød også al opmærksomheden og gaverne og maden. Hun var virkelig god til at pakke gaver op, og hun fik simpelthen så mange lækre ting. Det havde jeg slet ikke regnet med, men folk er sq så skide søde 🙂 Jeg føler en liste nærme sig…

Fra mig og stoffer: negerdukke med udstyr, kurvelænestol str. 2 år, joggingsæt fra schuster og haugaard, rød dukkevogn fra et loppemarked. Fra Moster Mette: 3 petit bateau t-shirts, indkøbt på hendes frankrigstur (man får jo nærmest det mærke smidt i nakken i supermarkedet dernede, hvor imod herhjemme koster det nærmest en 20'er hvis du bare vil snuse til en bodystocking – og 150 hvis du vil købe den! Hun fik de 3 t-shirts for 120 kr.!) Og et sæt med blå cowboy nederdel og blåstribet t-shirt – meget navy-chic! Fra Onkel Mads og Tante Karen: cowboy spencer og armygrøn t-shirt fra HogM. SÅ sødt! Samt hjemmelavet alliance og jordbær/rabarber syltetøj – MUMS! Fra mormor og morfar: 500 kr. på børneopsparingen og et billedlotteri. Fra farmor og farfar: fisherprice magnetisk tegnetavle og 3 sæt rigtigt stor-pige undertøj af ubestemmelig herkomst og 200 kr. Fra min Godfather Finn (ham jeg fik bilen gratis af) og hans kone Inge: Et supersødt sæt fra Jackpot, med blomstret nederdel og polo t-shirt. Og en ordbog for 2 årige. (som by the way er fra det forrige århundrede! Billedet der skal forestille en telefon viser en telefon med drejeskive, og hvor i alverden skal en moderne 2-årige vide fra, hvad det er for et monstrum?) Fra oldemor (min mormor): 200 kr. og et kort med meget rystende og ulæselig skrift 🙂 Fra Oldemoster (min mormors ugifte og barnløse søster): en rød joha bluse og 3 par strømber og et par strømpebukser. Og 100 kr. Fra min moster Annelise og Onkel Behrooz: et puslespil og en ret stor tøjhund (muligvis en golden retriver hvalp…) Fra min moster Ingrid og Onkel Michael: 3 sæt joha rigtigt stor-pige undertøj. Fra Malo, Dannie, Mathilde og baby-Sander: en yndig hvid prinsesse paraply, en lyserød t-shirt og en invitation til deres pool på søndag 🙂 Fra Sara, Luan og Selina: en pingu dvd og peter plys sæbeboble-dispencer. Fra Peter og Iben: en grønstribet katvig t-shirt (juhuu, den er så sej! Har været lige ved at købe den omkring 38 gange). Fra Caroline, Chren og Alberte: en overraskelse, som de glemte derhjemme 🙂 Fra Maria: ingenting, fordi hun havde tømmermænd :-)) Fra Nina, Tony og Erik: kæmpe chokoladekage og bunker af minipizzaer (stod øverst på ønskelisten :-)) Fra Gobber (som også hedder Kristoffer) og Signe: En kæmpe Harry-dukke, større end Klara selv. Ham der fra DSB reklamerne. Det var så sejt, for de havde pakket ham ind i en papkasse, så benene stak ud. Det lignede en kasse med ben. Og så havde de skrevet det sjoveste kort, fordi de begge to er enormt kreative designere og grafikere og vinder reklamepriser og den slags. Det er sikkert kedeligt at referere den slags i sin blog, men bahbah nu gør jeg det bare alligevel:

De har lavet kortet som en lille sort bog, og på forsiden står der: Min første bog om unik positionering igennem kreativ storytelling. Inden i står der så:

Kære Klara

Bare fordi man har fødselsdag, kan man godt lære noget alligevel. Det du skal stifte bekendtskab med er den del af reklamefaget, der kaldes for "storytelling". Storytelling går ud på at fortælle om et givent mærke på en så kreativ måde, at det bliver en historie alle kender ud og ind. Målet er, at få forbrugerne til at tage mærket til sig og holde af det, som var det en kær ven. Storytelling må siges at være en succes i det øjeblik, man kan få forbrugerne til fx at lade deres børn sove med mærket om natten.

Tillykke med din 2 års fødselsdag og husk ALTID at tale om noget, der interesserer din målgruppe og i et sprog som de forstår.

Især den sidste sætning må da siges at være humor og selvironi på et højt plan 🙂 Ja, nå, men det blev da noget af en liste. Man kan med rette spørge, hvor vi gør af alt dette, på 4. salen. I skrivende stund ligger det på sofaen…

Efter alle gæster tog hjem, tog vi til den nye amagerstrandpark, sammen med moster mette, nina og fam. – samt stort set 3/4 af kbh's befolkning. Mallorca gå hjem og læg dig. Klara nød at plaske i vandkanten sammen med Erik der var sej helt uden for kategori i sin solsikre, kuldeafvisende surfer-suit str. 2 år. Og vi andre nød den længe tiltrængte afkøling. Ahhhh.

Så tog vi hjem og spiste rester, bare os tre, og nu er vi kun 2 oppe, som ihærdigt forsøger at gøre kål på det sidste chokoladekage. Hvilket ikke vil lykkes. Hvilken igen betyder, at der stadig vil være kage i morgen. Hvad der igen leder hen mod, at det nok ikke er sidste dag i mit liv jeg fik "er du gravid igen?"-spørgsmålet…

Savnet på dagen var Maya, Iris og Howard, som ligger i åben krig med deres kælder. Vi ses i zoo, Maya og så skal den kælder få tørt på!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

3 Responses to Der blev chokoladekage tilovers :-)

 1. Kristina skriver:

  Lyder som en super god dag og sikke en “høst” den gode Klara har fået, det kan hun kun være tilfreds med.
  knus
  Kristina

 2. ekaterina skriver:

  Tillykke med hende! Det lyder som en hyggelig fødselsdag..
  P.S. Fede sko du går med i øjeblikket 😉

 3. Linda skriver:

  Hej Julie.
  Lyder som en rigtig dejlig dag med familie og venner.
  Man kan nu aldrig blive rigtig træt af chokoladekage 🙂
  Knus, Linda

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.