Der er stadig sokker på bordet

Og nu er jeg færdig med en ny – den er pink og glimmer og I heart iPhone på den ene side… Men på den anden – uhh! Den har en mørk mørk bagside, hvor den siger sin mening lige ud! Lidt som dens nye ejer måske?

20110817-072242.jpg

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

5 Responses to Der er stadig sokker på bordet

 1. Lis skriver:

  Hahahahaha, den er sjov 😀

 2. Julie (en anden af dem) skriver:

  Jah, det er måske ikke så forkert!! 😀 Glæææderrr mig <3

 3. Julie Bekker skriver:

  LÅÅÅÅÅÅÅV it, den taler simpelthen til mig, kan man købe en af dig og hvordan??

  • julesrules skriver:

   Hej Julie (pragtfuldt navn!)
   Jeps, man kan bestille. Den koster 200 kr. Det er håndstrikket sok med elastik i åbningen, og så kan du selv bestemme farver og tekst. Jeg kan skrive f.eks. Julie heart iPhone, eller I heart iPhone, og så det nye her med Tweet this. Jeg har også lavet en del hvor der står This Sock (en ironiseren over sok/suck). Der kan være borter, blomster eller edderkopper på. Glimmer, eller enkle farver. Jeg har nogle sokker liggende færdige, så hvis du kan bruge en af de farver går det hurtigst, ellers skal jeg have strikket en sok i den farve du ønsker. Når jeg kommer hjem kan jeg lige se, hvilke farver jeg har. Men skriv til mig på thejulesrules snabela gmail dot com, så finder vi ud af det.

 4. Sokker skriver:

  Hvor er den fed! Sådan en vil jeg også have :o)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.