Der sker noget…

Men vi har ikke skrevet under på noget endnu. Alt kan stadig gå galt.

Men vi er enige om pris og om overtagelsesdato. Og nu mangler vi at møde underboen og så skal vi skrive under med det normale bank- og advokat forbehold, så vores folk kan gennemgå alle papirerne og sige god for det hele. Og så er vi halv-hus ejere lige om lidt. Faktisk nok før nogen havde regnet med det…

Har kørt alle de gamle boligblade i stilling og klipper alt ud, som giver mig den der luftige fornemmelse i maven og samler det hele i en scrapbog, som ideoplæg. Vi starter på en frisk jo, og jeg siger ikke for meget, hvis jeg afslører at ALT skal være perfekt. Alt.

Så ideer til følgende områder modtages gerne i kommentar feltet;

Fuldspartle – er det dumt at gøre det selv? Er det dyrt at få andre til det? Dobbeltsenge – hvad er det absolut bedste man kommer i nærheden af? Sofaer – hvilke er bedst til børnefamilier og samtidig lidt lækre og ikke alt for dyre? Børneværelser – do's and don'ts? Alle de bedste forslag bliver premierede med evig ære, og så lover jeg en serie før og efter billeder. Af både hus og have.

Og er der nogen som ved, hvor man kan købe det der skønne Barbapapa tapet, som var i det seneste nummer af Bolig Magasinet?

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

17 Kommentarer til Der sker noget…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.