Det der Årgang 0…

Har jo set det siden det startede. Sad dengang og tudede, fordi jeg gerne selv ville være gravid og eks havde dårligt krudt i kanonen. Så fra 2002 sad jeg og tudede, fordi jeg selv VAR gravid, og fra 2003 sad jeg og tudede, fordi jeg selv havde et barn, og "…en dag bliver hun jo også lige så skøøøøn!! HULK!"

Nu behersker jeg mig, så vidt muligt, men jeg har stadig en klump i halsen under det meste af programmet. Jeg synes, det er nogle herlige unger, selv dem af dem, hvis forældre fra tid til anden irriterer mig. Jeg mener, hvad er det for en sær prioritering at mor og fra bor i hver sin ende af landet?? Det lærer jeg aldrig at forstå. Så meget karrieremenneske kunne jeg aldrig blive!

Men mest af alt undrer jeg mig over ham der Christian fra sjælland et sted. Altså, helt ærligt! I 6 år har han nu fremstillet sig selv, som den største klaphat over alle klaphatte. Hvis der er noget der berettiger at man kalder en mand for en Odder, så er det fandme hans opførsel. Han har de der to skønne små piger, og han er skredet fra dem MINDST 3 gange i løbet af deres første 3 år. Han har ikke på noget tidspunkt haft et godt fast arbejde – og da han fik et, stjal han fra det og blev naturligvis fyret. Og det er bare de ting han selv godkender bliver vist i programmet – gad vide, hvor meget de klipper fra?

Og det der kommer mest bag på mig, det er, at han nu har fået en ny kæreste??? Jamen, hvor masocistisk er man så? Manden har fremstillet sig selv som usympatisk, ustabil og umoden på nationalt tv i 6 år!! Ham snupper jeg da! What a catch!

Indrømmet – det VIRKER som om han er ved at tage sig sammen. Er kommet i lære osv. Men det har virket sådan før. Christina (hans eks) og så mig, vi stoler ikke på ham mere!

Nå, men Klara og mig vi tager en fridag i dag. Vi tager ud at kælke, sammen med Anna, Sara og Baby-Ida. Vi har også planer om at bage boller og lave varm kakao.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

17 Kommentarer til Det der Årgang 0…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.