Det der Årgang 0…

Har jo set det siden det startede. Sad dengang og tudede, fordi jeg gerne selv ville være gravid og eks havde dårligt krudt i kanonen. Så fra 2002 sad jeg og tudede, fordi jeg selv VAR gravid, og fra 2003 sad jeg og tudede, fordi jeg selv havde et barn, og "…en dag bliver hun jo også lige så skøøøøn!! HULK!"

Nu behersker jeg mig, så vidt muligt, men jeg har stadig en klump i halsen under det meste af programmet. Jeg synes, det er nogle herlige unger, selv dem af dem, hvis forældre fra tid til anden irriterer mig. Jeg mener, hvad er det for en sær prioritering at mor og fra bor i hver sin ende af landet?? Det lærer jeg aldrig at forstå. Så meget karrieremenneske kunne jeg aldrig blive!

Men mest af alt undrer jeg mig over ham der Christian fra sjælland et sted. Altså, helt ærligt! I 6 år har han nu fremstillet sig selv, som den største klaphat over alle klaphatte. Hvis der er noget der berettiger at man kalder en mand for en Odder, så er det fandme hans opførsel. Han har de der to skønne små piger, og han er skredet fra dem MINDST 3 gange i løbet af deres første 3 år. Han har ikke på noget tidspunkt haft et godt fast arbejde – og da han fik et, stjal han fra det og blev naturligvis fyret. Og det er bare de ting han selv godkender bliver vist i programmet – gad vide, hvor meget de klipper fra?

Og det der kommer mest bag på mig, det er, at han nu har fået en ny kæreste??? Jamen, hvor masocistisk er man så? Manden har fremstillet sig selv som usympatisk, ustabil og umoden på nationalt tv i 6 år!! Ham snupper jeg da! What a catch!

Indrømmet – det VIRKER som om han er ved at tage sig sammen. Er kommet i lære osv. Men det har virket sådan før. Christina (hans eks) og så mig, vi stoler ikke på ham mere!

Nå, men Klara og mig vi tager en fridag i dag. Vi tager ud at kælke, sammen med Anna, Sara og Baby-Ida. Vi har også planer om at bage boller og lave varm kakao.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

17 Responses to Det der Årgang 0…

 1. Ane Mette skriver:

  Følger også trofast med i Årgang 0 – og har også taget mine ture med store tårer i øjnene. Også denne gang, hvor jeg tænkte på, at sidste år lå jeg på barselsgangen og så det med min lille nyfødte dreng i mine arme.
  – og ja, jeg tænker da også mit, om de medvirkende – lige som vi alle tænker hver vores, når vi læser med på div. blogs *GG* Sådan er det bare! 😉
  God kælketur, husk godt med varmt tøj, for det er stadig ALT for koldt… Vi tager ud og svømmer i aften, for at få lidt varme.

 2. Lone skriver:

  Må indrømme jeg er ved at gå lidt død på årgang 0, mest fordi jeg synes det er vanvittigt synd for de skønne småpiger at ALLE ved hvem de er, og hvordan de teede sig da de var børn. Prøv lige at se dem finde sig en kæreste (med svigermor!!) når de bliver 16….kan du se det for dig?
  Har meget stor sympati for præsten, men jeg fatter heller ikke at de kan holde ud at leve hver for sig. På den anden side, det gør soldaterenker, sømændskoner osv jo også, så hvad er forskellen?
  Men nu så jeg det ikke i går – var gået på druk med min klasse. Så kan han lære det, ham derhjemme! (arh…vi drak nu kun kaffe, og det var bare 1½ time..)

 3. Lone skriver:

  I øvrigt…for så umoden en knægt som C. er det da vanvittigt at sætte ham i lære som kok??! Det bliver han aldrig, mærk dig mine ord!

 4. Grith skriver:

  Er også en trofast seer af årgang 0, og har været det i alle årene. Jeg synes nu I er lidt strenge ved Christian. Tænk på at det trods alt er TV og at de jo klipper det som det gør sig bedst på TV. Jeg prøver at fatte lidt sympati for ham, også selv jeg kan have svært ved det. Præstekonen derimod, hende har jeg altså lidt svært ved at forstå…
  Familien i Valby, som jeg faktisk boede tæt ved, er da bare den skønneste familie, de piger da bare nuser og lige til at spise:-) Købmandsfamilien er da også bare herlige.
  Mhs. til småpigerne og deres fremtid, så synes jeg stadig det er et meget sobert dokumentar-program, og hvis forældrene sørger for at skåne dem og få dem til at beholde en jordbundenhed, ja så sker der ikke noget ved det….
  Suk, savner allerede årgang 0, og der er bare så lang tid til….forhåbentlig har jeg selv en lille løjser til næste år, eller i det mindste venter jeg en, håber jeg da:-)

 5. Mille skriver:

  En ting kan man sige om C, han er glad for sine piger. Men jeg vil vædde min gamle hat på, at hvis kæresten ikke var der, så havde han ikke tøserne så ofte!

 6. Stine skriver:

  Og så sad man selv med en datter fra feb. 2000.
  Har siddet med stor mave og tænkt “hold da op hvor er de skøre”.
  Har siddet med førdsel overstået og på dejlig afstand og tænkt ” come on, så slemt er det da heller ikke”.
  Og nu, ja så tænker jeg bare, godt det ikke er mit liv og mit barn der fremstilles så stereotypt.
  – OG alligevel er der krise mandag kl. 20, for hvem har mest ret, ham der vil se Lost eller mig der nægter at gå glip af årgang 0 ??

 7. Carina skriver:

  På trods af at jeg selv har en datter fra år 2000 så ser jeg det ikke.
  Ikke for at være hellig, men vi havde ikke fjernsyn dengang og siden har det virket så meningsløst at følge med.
  Måske man skulle se det på sputnik hvis det da stadig findes(?)for jeg er jo nysgerrig!

 8. Anita skriver:

  Jeg kan forsikre dig for, at du ikke er den eneste i det ganske danske land, som sidder med de tanker omkring nogle af personerne i TV-dokumentaren ;o)
  Hav en rigtig god fridag med hele det dejlige svineri :o)

 9. Pocahontaske skriver:

  Hey
  kan nu godt nikke meget genkendende til det med st snøfte lidt til Årgang 0. Mon bonussøn er et år yngre end dem, der er med, så det er jo lidt sjovt…
  Nu ved jeg ikke, hvor langt du er med Vince og Joy, men jeg har lige læst den, og den er bare SÅ god og burde SÅ meget blive en film :))) Ville bare lige sige yeah! til en anden, der læser den bog.
  God dag 🙂
  Poca.

 10. Suzy Q skriver:

  ham der vil se LOST!!! 🙂

 11. Stine skriver:

  Ha ha Suzy Q………… den er løst nu. Vi optager Lost og ser den senere på aftenen. ( så er det nemlig som i “gamle dage” hvor den kom kl. 22.

 12. Julie skriver:

  Der er sq intet der er som i gamle dage mere. I gamle dage sendte de Lost på en kanal som alle kunne se, de dumme tv-pirater! Jeg savner faktisk Lost.

 13. Stine skriver:

  Hej Julie.
  Nix. Intet er som i gamle dage. Vi gik fre ideologiske unge uden fjernsyn til kommende forældre med 14 tommer. ( fik et aflagt af den kommende moster, der mente et tv var fint når man skulle amme. )
  Så fik vi “nogen og 20 tommer” da det lille gik itu……… og hvad er der ved ikke at kunne se DR2 når nu man betaler licens??
  Og nu, ja nu er det helt galt!!! betaler en formue, bare for at kunne se Lost, der tilsyneladende er blevet for fint til TvDanmark.
  Ja ja, alt er til fals for rette lokkemad, selv ideologier.

 14. Kenny S. skriver:

  Hej Julie,. Sad lige og surfede rundt og fandt din side,. (skal siges jeg er fuldt enig i din kommentar om Christian), og syntes det for fedt Christina og ham C-tossen ikke er sammen mere.. Hun er sku blevet mere glad i livet og alt køre forrygende,. (kan jeg så sige da jeg kender hende på personlig plan,*s* og Ungerne da jeg er Broderen. og pigernes onkel.)……. Fed side/debat syntes jeg.
  Hilsen Kenny.

 15. Rikke skriver:

  Hey..
  Jeg må indrømme i er lidt stride over for Christian, nu snakker jeg rimligt godt med ham.
  Og han har bare gjordt de ting for at kunne klare sig.
  Det er jo også en stor mundfuld at få børn som 18 årige.
  Ja at stjæle fra sit arbejde er noget lort.
  Men det er Christian jo overnu. Og har et godt arbejde nu..

 16. nickie skriver:

  Jeg syntes helt ærligt at man skal snakke ordenligt om andre for man er nok heller ikke selv den bedste i verden, men det tænker i jo nok ikke over men prøv en gang i har også lavet fejl i jeres liv i vil måske bare ikke indrømme det og Christian virker som en flink gut… vil også lige sige at Rikke har helt ret

 17. julie skriver:

  Hej Rikke og Nicki – I skriver kommentarer på et indlæg der er skrevet for 4 år siden. Tjek datoen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.